50 відтінків сєпара – джерела виховання головного медіа-кілера імперії Коломойського

Ali Tymbay

Олександр Дубинський – колись талановитий економічний журналіст і головний на сьогодні медійний кілер імперії Ігоря Коломойського. Як відзначають колеги-репортери – він зарозуміла, егоцентрична, деспотична, самозакохана та хамовита людина, яка сприймає лише свою думку. До того ж Dubinsky.pro схильний до перебільшень, підтасовок фактів та вкрай жадібний до грошей. І хоча серед журналістів такий психотип зустрічається часто, цікаво, як формувалася особистість ведучого 1+1 media. Бо саме він нещодавно в черговий раз сумнівно прославився на всю країну, закликавши пустити газ під час форуму одного з кандидатів в президенти.

До кандидатів на цю посаду можна відноситися по-різному, проте що спонукало фрік-журналіста палко бажати отруїти декілька тисяч людей?

Психологи стверджують, що усі девіації поведінки закладаються у дитинстві. Батьківське виховання і секс – ось два наріжних камені будь-якої особистості.

Про секс у житті Дубинського нам майже нічого не відомо. Наші джерела натякали на деякі бридкі подробиці (йдеться не про панду), проте ми користуємося лише перевіреною інформацією.

А от про батька Олександра дещо відомо. Дубинський Анатолій Йосипович щасливо мешкає з дружиною в окупованому Донецьку. Люто ненавидить все українське, проте підтримує «руський мір» і особисто Володимира Путіна.

Кажуть, що діти за батьків не відповідають. Проте саме у поглядах батька криється той базис, те виховання на цінностях ксенофобії і ненависті до усього «неруського», який дозволив сину написати наступний пост:

 

І саме це виховання зі стійким присмаком «русофілії» на генетичному рівні змушує телеведучого бурхливо підтримувати ще одного відомого пропагандиста, який свого часу переплутав дві найстаріші професії:

А може все ж таки справа у сексі?

Слава подібних персонажів – річ мінлива. Пригадайте іншого кілера з телеканалу 1+1 епохи президента Кучми Вячеслава Піховшека, який зник з ефірів на довгі роки. Коли історія з «темниками» набула розголосу, його перестали приймати у пристойному товаристві. Піховшек виплив на поверхню лише тепер, на медведчуківському каналі NEWSONE TV, коли нашим північним сусідам знову знадобилися його послуги.

До речі, історія вже його виховання та сексуального розвитку – тема для окремої публікації.

Автор