Вирок чи обмін?

Mason Lemberg

В історії з ймовірним обміном Богуслаєва найцікавішими є 3 обставини:

1) Чому російський агент Богуслаєв пише листа не Путіну, а Єрмаку? Що, як мінімум, було б логічно.
2) Чому на лист Богуслаєва замість Єрмака відповідає Притула і зомбі марафон?
… і третя (найцікавіша): а чого це раптом вони взялися придавати цій темі публічності?

Десятки обмінів відбулися за цей час, і суспільство поняття не має про ці обміни. Це не добре і не погано, це реалії, це правила.

Навіть Медведчука міняли, і ніхто не знав. А тут раптом ціла інформаційна кампанія про Богуслаєва. Та ще й з пафосними виправданнями про обмін Бойка з Шуфричем.

Відступаючи від контексту: для того, щоб міняти Бойка з Шуфричем, їх треба спочатку арештувати, а ще перед тим не голосувати разом із Бойком і Шуфричем за відверто злочинні шкурні питання. А ще краще взагалі бойкотувати засідання ВР, поки скотобільшість і борець зі зрадниками Володимир Олександрович користуються послугами путінських тушок.

Так от… жодного разу вони не радилися з суспільством з приводу якихось обмінів, навіть коли віддавали беркутівців взамін на наловлених нашвидкоруч таксистів, а тут викотили цілу кампанію про вигідність обміну Богуслаєва. При тому що рішення все рівно приймає купка людей, і якогось суспільного погодження для цього їм не потрібно.

А може це тому, що “інвалід третьої групи” (так себе називає цей чоловік) і Герой України офіційно не є ніяким зрадником? Жоден суд не встановив цей факт.

І цей Герой України та інвалід третьої групи має всі шанси відсудити в України (в закордонних судах), як мінімум, свої фінансові збитки (він чистий перед законом Герой України), які вимірюються мільярдами доларів. І коли це станеться, то відповідальність за це будуть нести не пара осіб, які вирішували питання і були в долі, а ті, хто мовчки кивав гривою, “ви ж самі вирішили, що треба віддавати”.

АПД. І тим, хто захоче заперечити і сказати, що я вигадую, раджу ознайомитися зі справами проти представників влади Януковича, яким познімали санкції саме через те, що Україна до них претензій не мала.

То ж цей чоловік взагалі, згідно з законом, шанований бізнесмен, Герой України та ще й інвалід третьої групи. Не можна ображати таку людину, це вам скаже будь-який суддя.