Публічний ляпас 13-річної українки (відео)

Чорна туфелька

Тринадцятирічна дитина втерла носа всім відомим артистам, представникам шоу-бізнесу та тим, хто будь-якою ціною намагається примусити Україну “помиритися” або “домовитися” з терористичною федерацією під назвою російа, прямо зі сцени міжнародного фестивалю.

Дівчинку звати Софія Самолюк, вона мала прийняти участь у Sanremo Junior, що зараз проходить в Італії. Але замість того, щоб заспівати, дитина вийшла на сцену і сказала, що вона вирішила, що не може співати на цій сцені (сьогодні), тому що вона дізналася, що у конкурсі приймають участь росіяни. Також вона сказала, скільки українських дітей вже вбито російськими терористами та додала, – “сподіваюся, наступного року на цій сцені країни-терористки не буде. Будь ласка, підтримуйте Україну”, – вклонилася і пішла зі сцени.

Справа в тому, що в Італії організатори дитячого фестивалю Sanremo Junior вирішили, що вони самі розумні та приховували участь представників заболоття, повідомивши про це лише за пару годин до початку самого конкурсу.

Організатори вирішили скористатися тим, що кожен юний співак мріє попасти на цю сцену, і навіть подумати не могли, що у української дитини більше гідності та самоповаги, ніж у них усіх.

Вважаю цей публічний ляпас всім тим, хто думав “ані нє даґадаюцца” і “ми іх свєдьом вмєсте, пусть дєти пакажут савмєстную фотачку”, цілком заслуженим.

А адекватним італійцям, які підтримали Софію Самолюк оплесками, хочу сказати від щирого серця дякую.

Цьом.

Автор