Санкції на часі. 12.04.2023 (відео)

Ростислав Павленко

Черговий злочин, який показує суть рашистського режиму, має бути донесений до світу і прискорити роботу над розвалом основ цього режиму.

Адже, попри запас міцності, опори хитаються все сильніше.

1. Загальний обсяг імпорту товарів у росії у грудні 2022 року скоротився приблизно на 20% порівняно з минулим роком, а імпорт технологій впав на 30%.

Навіть використовуючи сірі схеми і підставний імпорт з “третіх країн”, рашисти не можуть утримати надходження товарів і технологій на потрібному рівні.

2. Заступник міністра фінансів США з міжнародних питань Джей Шамбо заявив, що США продовжують роботу над удосконаленням антиросійських санкцій, які були введені через війну рф в Україні.

Оскільки рашисти з часом знаходять спосіб їх уникнення, світ має так само постійно перекривати знайдені лазівки.

3. Тим більше, при правильному підході санкції проти росіян можуть приносити прибутки.

Влада Бельгії повідомила про «непередбачені» €625 млн доходів, які були отримані завдяки оподаткуванню відсотків від розміщення заморожених російських активів, повідомило бельгійське видання Le Soir.

4. Азербайджан та Казахстан обговорюють можливість транспортування 5 мільйонів тонн казахстанської нафти нафтопроводом Баку-Супса у 2023 році.

Крім того, Казахстан планує експортувати 2023 року 1,5 мільйона тонн нафти нафтопроводом Баку-Тбілісі-Джейхан.

Сторони домовляються про створення спільного підприємства – єдиного оператора транспортування нафти в обхід росії.

5. Іранська нафта витісняє російську з Китаю.

Обсяги імпорту Китаєм іранської нафти зросли за останні два місяці, оскільки її ціна є привабливішою, ніж вартість російської сировини.

Дружба дружбою, а юані нарізно.

І далі ж буде.

Автор