Специально для небратьев наших меньших (карты, видео)

Ответ на вопрос “почему НА Украине не поражают объекты инфраструктуры?!” стоит искать именно в том факте, что на украинские дома падают иранские дроны, а российские СУшки падают в Ейске.

Читати далі

А у ГЛОНАССа села батарейка

Шарий пишет, что РФ запустила новый военный спутник, и скоро перелом в войне. За что люблю наше время – любой сельский дурачок может коренной перелом в войне делать, не покидая Испании.

Читати далі

Паралелі між ракетним терором Третього Рейху і Росії

Німці влаштували мешканцям британської столиці ракетний терор, продаючи його своєму населенню як диво-перемогу диво-зброї. Німцям це не допомогло. Війну вони програли. Рейх було знищено.

Читати далі

Що буде, якщо росіянин програє війну?

Російські пропагандисти лякають своїх рабів, що Росія розпадеться. Ну так, а що буде, якщо вона і розпадеться? Росія не просто може, а МАЄ програти. Її розпад принесе лише щастя для всіх народів окупованих Москвою. 

Читати далі

Неприкосновенный запас ракетного вооружения и не только

Многие не понимают значение термина “неприкосновенный запас”, как не понимают, что у врага заканчиваются ракеты, аналогично и про снаряды к ствольной и реактивной артиллерии. Поясняю по неприкосновенному запасу.

Читати далі

Порошенко закликає запровадити цільові пекельні санкції проти Ірану і розірвати з ним дипломатичні стосунки

«Цинічна і варварська російська атака проти мирних мешканців України та об’єктів критичної інфраструктури з використанням іранських дронів – це черговий військовий злочин кремля, за який обовʼязково настане повна відповідальність. Російському терористичному режиму місце на лаві підсудних забезпечено давно. Це вже навіть не піддається сумніву. І щоб це відбулося якнайшвидше, важливо також позбавляти росію союзників», – пише Порошенко у Facebook.

Читати далі

Бойня до линии фронта

Более двух суток прошло с момента трагедии на военном полигоне в Белгородской области. Но с того момента картина массового расстрела добровольцев, вызвавшихся пойти на войну против Украины, не стала более четкой.

Читати далі

Ложь о войне

Путлер объявил 2025 год Годом мира и единства в борьбе с нацизмом. Он призвал сплотиться в «отстаивании исторической правды в борьбе с нацизмом». Это похоже на троллинг. Но мы знаем, как он навязывает свою псевдореальность всей мощью пропагандистского аппарата с многомиллиардным бюджетом. Будет ломать мозги.

Читати далі

Не проґавте свій шанс! (фото, відео)

Одній Відьмі придумався календар «Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну». Героями проєкту стали 12 військових, відзначених державними нагородами. Умови розіграшу календарів, підписаних героями проєкту та Головнокомандувачем ЗСУ В. Залужним, на сайті!

Читати далі

10 хороших новин 16.10.2022

Українські хакери заявили, що атакували пітерську енергокомпанію, влаштувавши перебої зі світлом у Ленінградської області, а внутрішні документи компанії виклали у відкритий доступ.

Читати далі

Санкції на часі. 17.10.2022

Олаф Шольц виступив за поступове скасування принципу одностайності при ухваленні ЄС рішень у зовнішній політиці. Думки про інституційну реформу ЄС цілком на часі – і одного дня Україна приєднається до процесу як рівноправний учасник. А росія догниватиме на дні.

Читати далі