Не буде ніяких переговорів

Спікер російського Совєта федерації Валентина Матвієнко (уродженка України, до речі) на зустрічі спікерів парламентів G20 закликала українських парламентарів сісти за стіл переговорів для врегулювання “внутриукраїнської кризи”. Ні, це не цинічне нахабство в чисто російському стилі. Це позиція, яку зараз демонструватиме офіційна Москва.

Читати далі

Советы мобилизованным россиянам

Если вы хотите сбежать с позиций, но сзади стоит заградотряд, примените воинскую хитрость и смекалку. Убегая, кричите «Слава Украине» и «Батько наш Бандера», чтобы заградотряд принял вас за украинцев, испугался и побежал первым.

Читати далі

Битва за Сватово

Российское командование сгоняет в Сватово всё, что может ехать, стрелять и заряжать. Группировка очень и очень даже угрожающая и представляющая собой реальную силу с далеко идущим потенциалом. Или?..

Читати далі

Порошенко везе з Британії найбільший танковий тягач Oshkosh (фото, відео)

Найбільший танковий тягач Oshkosh вже прямує в Україну. І придбали ми його разом, друзі! Дякуємо всім, хто зробив донат на закупку цього унікального тягача. Кошти на одну з машин збирали волонтери на день народження п’ятого Президента, Фонд Порошенка традиційно подвоює зібрану суму.

Читати далі

Наша скорая эвакуационная помощь (фото)

Медичка – самая активная машинка на фронте. Новых не покупали, какой сюрприз-сюрприз, зачем новые покупать. Машин мало. Машины гибнут. Машин не хватает. И тут нам попадает одновременно 5 машин скорой помощи, полноприводные, укомплектованные, живые. Через неделю они побегут работать “в поле”.

Читати далі

10 хороших новин 06.10.2022

Україна підписала з Німеччиною контракт на постачання новітніх систем ППО IRIS-T на понад €0,5 млрд. ФРН погодилася допомогти з фінансуванням, дозволом, супроводженням і навчанням персоналу.

Читати далі

Санкції на часі. 07.10.2022

Третина опитаних росіян приготувалися до заборони доларів та введення продуктових карток. Майже половина респондентів – 48% припускають, що ситуація може погіршитися до кінця року.

Читати далі