Стало відомо, що Порошенко приготував для бійців (фото, відео)

Цього разу десантникам відправляють вантажівки, пікапи, машини швидкої допомоги, оснащені реанімаційним обладнанням, дрони Autel, генератори і буржуйки. «Щоб утилізація агресора та контрнаступ проходили ще якісніше та швидше, ми підсилюємо десант», – говорить Порошенко.

Читати далі

Антоша, враги наступают!

Красовского надо, конечно, извинить, раз он извинился. Ведь у каждого бывает, что его несет. Пригожин всякую шваль берет из колоний, должен и такого молодца нахватить с руками и ногами. Стыдно, Антоша, отсиживаться в тылу. Надо ехать. Быть ближе к своей мечте на короткий миг. 

Читати далі

Якби Коломойський не був гопником

Якби досточтімий Коломойський був хоча б на 0,01% адекватною людиною, то для балансу пустив би на “1+1” інтерв’ю з Валерією Гонтаревою. Щоправда, тоді б стало очевидним, що перед її аргументами щодо ПриватБанку він безсилий, і тому поводить себе як скажений мафіозі.

Читати далі

10 хороших новин 23.10.2022

Ізраїль лупанув по складу з сирійськими дронами, що призначалися для росії. Тобто замість того, щоби давати ППО нам, вони вирішили збивати іранські мопеди самі, причому оптом.

Читати далі

Санкції на часі. 24.10.2022

Глави МЗС Франції, Великої Британії та США оприлюднили спільну заяву після розмови з шойгу. У заяві чітко сказано, що рашистська провокація нікого не переконала. Подібні погрози лише допомагають прибічникам пожорсткішання санкцій швидше відправити росію на дно.

Читати далі