Що буде, якщо росіянин програє війну?

Джон Сміт

Зараз у орків психологічно наступив момент, коли вони відчули близьку поразку, але в них ще грає гордість: “росія нє імєєт права проіграть!”.

В принципі, гордість – мотив доволі сильний. Значно сильніший за дешеву браваду “можем повторіть”. Але для такої гордості треба, щоб всередині була вагома відповідь на питання: а що буде, якщо я програю? І якщо всередині відповідь “а нічого не буде”, то мотив “гордість” буде мати дуже короткий ефект.

Що буде, якщо росіянин програє війну?

Російські пропагандисти лякають своїх рабів, що Росія розпадеться.

Ну так, а що буде, якщо вона і розпадеться?

Пропагандисти і тут кидають відповідь: наши рєсурси заберет Запад, а вас сдєлают рабамі і гєямі і заставят ізвращонно совокупляться с победителямі.

Ну останнє, положим, в рашці відбувається вже, коли простого росіянина прямо зараз в будь-яку мить фсбшники можуть згвалтувати пляшкою. А ресурси банда переможців путіна забирала в російських народів, віддавала Заходу і будувала на них величезні палаци ще до останніх подій. Та ще й змушувала російські народи вмирати, щоб така ситуація зберігалась довше. Але тепер ця лавочка закрита, бо Захід відмовився від ресурсів з рук Путіна. І тепер все навпаки: вигода кожного росіянина – це спалити Москву і торгувати своїми ресурсами з Заходом в обхід Москви напряму, отримувати валюту і не ділитися ні з якими москвичами.

А от розпад цієї тюрми народів абсолютно ніякого негативного ефекту для росіян не матиме. Розпався ж СССР, і нічого. Народи, які швидко вступили в ЄС і НАТО, живуть прекрасно. Середній заробіток латиша в рази перевищує заробіток путінського підданого. Про поляка навіть говорити нічого. В Україні станом на початок 2022 перед вторгненням середні зарплати вже зрівнялися з російськими, а за деякими даними навіть їх перевищили. І доходи українця, який на Майдані обрав шлях антикорупції та реформ, швидко пішли б у відрив, якби не путін.

Розпад РФ і перенос столиці(ь) із Москви поближче до себе в Казань для татарина матиме лише позитивний ефект. А перенос столиці у Владивосток матиме лише позитивний ефект для жителя Владивостоку. Більше ніяка Москва не буде вигрібати ресурси з провінції, твоя влада буде поруч, ти зможеш на неї впливати і змусити покращувати пенсії, лікарні та школи, а не палац у Геленджику. І вже не буде ніякий путін вальяжно розвалившись у кріслі в далекій Москві насміхатися з тебе: “а зачєм вам дорогі, єслі у вас машини нєт?”.

Так, за таке майбутнє ще доведеться повоювати з біснуватими гіркіними, бородаями і іншими московськими фашистами, які ні в якому разі не відпустять Татарстан, Чечню, Дагестан і Далекий Схід. Але воювати з цими негідниками, щоб помститися їм за своє вкрадене життя, – це значно краще, ніж бути їхніми рабами. Месники на полігоні в Білгороді довели це.

Воювати з гадами за своє майбутнє – це прекрасна і світла мета.

Так що Рашка не просто може, а МАЄ програти. Її розпад принесе лише щастя для всіх народів окупованих Москвою.

Автор