Держбюджет-2023 – фальсифікація і злочин

В бюджеті, де немає коштів на підняття пенсій і соціальних виплат, який повністю залежить від зовнішніх запозичень, закладають щедре фінансування олігархічних каналів і російськомовного ТБ. +1,4 млрд грн на марафон.

Читати далі

Дракон дохлому медведю не товарищ

Проблемная, дикая, позорноизгнанная из Европы Россия, смешащая Совбез “боевыми комарами”, даже для Китая токсична. В Пекине и слышать ничего не желают о каком-то российском центре влияния. Максимум ей отводят роль неоколониального придатка для подпитки китайского влияния в мире.

Читати далі

Наши печки ждут в войсках! (фото)

Нас пытались троллить темой буржуек, а мы радуемся. Мы радуемся, когда тепло у военных. Передано уже в армию 537 буржуек. У нас законтрактовано 1500 штук, и мы будем брать еще. Буржуек нужно десятки тысяч. А на Востоке ночью уже минусовая температура.

Читати далі

Нам потрібен енергетичний «Рамштайн» – Порошенко

Петро Порошенко закликав західних союзників надати Україні обладнання для оперативного ремонту енергетичної інфраструктури, яку руйнують ракетні обстріли росіян. В ефірі хорватського телеканалу N1 він зауважив, що путін намагається змусити Україну до капітуляції через руйнування об‘єктів критичноі інфраструктури. Однак українці демонструють надзвичайну стійкість у цій ситуації. «Краще бути в темряві, ніж бути рабом», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Кожне ілюзорне сподівання ранить нас самих

Все зараз не дуже просто. Бо зараз в повітрі щось дуже схоже за відчуттями на перші дні вторгнення. І це не про ядерну зброю. Це про невизначеність і неясність. Це втома. Це руки трикутником над головою і – чік, я в домікє. Це спроба якось захиститись та видихнути те, що давить. Але, на жаль, ще не час.

Читати далі

Чого нам не вистачало століттями

Ми маємо ніколи не відпускати Росію із зони контролю. Ніколи не віддавати ініціативу. Ми стали дорослими. Ми такими ніколи не були. Нам доведеться вчитися своїм новим обов’язкам. Ми навчимося. Ми впораємося. Наш новий девіз – не «Ніколи знову», а «Тільки спробуй, с*ко».

Читати далі

10 хороших новин 30.10.2022

Компанія Baykar оголосила, що планує удосконалити Байрактари настільки, щоби вони мали ракети класу «повітря-повітря» і могли збивати іранські мопеди та навіть літаки. Мрію про день, коли вони ще почнуть перепрограмовувати шахеди у повітрі, щоби вони поверталися на росію і вбивалися там.

Читати далі

Санкції на часі. 31.10.2022

Загальна сума допомоги – військової, фінансової, гуманітарної тощо – Україні від партнерів за 8 місяців повномасштабної війни склала близько 94 млрд. доларів. Нам необхідно скористатися з уваги і підтримки світу, аби домогтися вступу до ЄС і НАТО, – тоді наша Перемога буде остаточною, а росія конатиме на дні, без жодних шансів знову становити для нас загрозу.

Читати далі