Херсон. Оккупировать невозможно оставить

Я бы не подбрасывал чепчики, а готовился к непростой зиме в регионе. К упорным боям на юге, перед тем как наш флаг снова взовьется над Херсоном. Лучше жить в реальности, чем в манямирке — на примере РФ эта аксиома не требует доказательств.

Читати далі

Порошенко привіз десантникам мегабуржуйку (фото, відео)

«І в дощ, і в сніг, і в холод ми продовжимо привозити на фронт пікапи, вантажівки DAF, карети швидкої, дрони Autel, генератори, буржуйки — саме те, що нам замовлять бійці», – зазначає Петро Порошенко.

Читати далі

Ризикований вибір, який окупився в битві з Путіним – The New Yorker

Детальне розслідування New Yorker про поставки зброї в Україну, яке розкриває весь процес налагодження західної військової допомоги Києву, відкриваючи також деякі маловідомі сторінки оборони України від російського вторгнення.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 25.10.2022

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Пускать ракеты, разглагольствуя о мире». Прокремлевские дезинформационные СМИ открыто взывают к мести и отмщению после взрыва на Крымском мосту, призывая Россию совершать новые военные преступления против мирных жителей Украины.

Читати далі

Особенности российского ядерного шантажа

Рассматривая ситуации от ЧАЭС до сегодняшних танцев с бубнам вокруг “грязной” бомбы, мы должны понимать, что россияне находятся в отчаянном положении, но при этом они достаточно трусливы, чтобы в приступе отчаяния пойти на самоубийственные меры.

Читати далі

Порошенко закликав нового британського прем’єра приїхати до Києва

Петро Порошенко в ефірі телеканалу Sky News закликав нового британського прем’єр-міністра Ріші Сунака здійснити свій перший міжнародний візит до України. Порошенко також подякував Великій Британії за підтримку України.

Читати далі

Про коридори та здоровий глузд

Поголос «з Лиману випустили окупантів» запускають сили, яким потрібно за всяку силу дискредитувати Залужного. Це Москва. І це політики в Україні, які бояться зростання популярності генерала Залужного. Коли ви це повторюєте, ви працюєте на них. Ви точно цього хочете?

Читати далі

Вісті з фронтів. 24.10.2022

Протягом позавчора, вчора та сьогодні на Сватівському напрямку відновились активні бойові дії. Декілька загальних зауважень щодо нинішнього та подальшого розвитку ситуації на цьому напрямку.

Читати далі

Санкції на часі. 25.10.2022

США та інші країни Заходу звинуватили росію в загрозі використання пристрою з ядерним матеріалом у якості приводу для ескалації в Україні. Єдиний спосіб принести мир у світ – відправити на дно вбивцю і агресора.

Читати далі