Не проґавте свій шанс! (фото, відео)

Дана Ярова

Однієї ночі одній Відьмі в Україні було не до сну. Відьми взагалі мало сплять. Ніч – то їхній час. Для чаклунства, думок і дій. Так от, тоді Відьмі придумався календар. Та не звичайний, а чарівний, унікальний і неповторний – «Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну».

Героями проєкту стали 12 військових – 7 Героїв України, 3 лицарі орденів «Богдана Хмельницького», орденоносці та військові, відзначені іншими державними нагородами. В календарі є представники всіх родів військ, які входять до складу ЗСУ.

І важлива деталь: календарі, які будуть розігруватись під час благодійного розіграшу, підписані всіма учасниками проєкту. А найголовніше те, що обкладинка підписана Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним!

У комплекті до кожного календаря ще будуть короткі нариси про наших героїв.

З сьогоднішнього дня, з 12.00 понеділка 17.10.2022 до до 16.00 четверга 20.10.2022 ви заходите за цим посиланням, робите благодійний внесок і стаєте учасниками розіграшу. Благодійний внесок 100 гривень. Чим більше внесків – тим більше шансів!

В четвер 20.10.2022 буде проведено сам розіграш, та комусь з вас таки пощастить. Календарі номерні, то не проґавте свій шанс! Бо як проґавите, то і Відьма не допоможе.

Всі кошти, отримані в результаті проведення благодійного розіграшу, підуть на потреби ЗСУ!

І поширюйте! А ще коментуйте чи плюсик ставте, це піднімає допис.

Три…
Два…
Один…
Погнали!

Автор