Нація мрійників

Крайнебо на Сході знову палає. Злі північні вітри знову віють над цією землею. Українці знову боронять межу простору свободи. Українцям знову є про що мріяти.

Читати далі

Время непростых решений

Суровикин анонсировал некие “непростые решения” по Херсону, где сложилась тяжкая военно-тактическая ситуация. Ему отводят роль козла отпущения, вроде покойного генерала Лебедя, принявшего на себя негатив поражения Ельцина в Чечне.

Читати далі

Израиль готовится к большому замесу

Очень бесит их позиция, крайне, но это их интересы и их дети, по которым тоже летят ракеты. А надо прикрывать воду и генерацию.

Читати далі

Зараз Україна – найкраще місце на землі для сильних і вмотивованих людей

Центр Всесвіту зараз в Україні. Серед цієї осені, під цими вибухами, з цими викликами. Це і страшно, і зачаровує водночас, своїм смертельно небезпечним і гострим, як лезо, українським сьогоденням.

Читати далі

Порошенко передав пікап батальйону на південний напрямок (фото, відео)

Петро Порошенко передав пікап бійцям одного з батальйонів, який воює на південному напрямку. Він зазначив, що впродовж доби військовим також передадуть генератори, старлінки, буржуйки та радіостанції.

Читати далі

Вісті з фронтів. 19.10.2022

Наполегливо раджу усім, хто передчасно “збудився” через різноманітну ПУБЛІЧНУ маячню херсонських колаборантів “за евакуацію”, видихнути та заспокоїтися. Підстрибувати на місці та кидати у повітря чепчики ще зарано, дуже зарано…

Читати далі

Санкції на часі. 20.10.2022

Чим ближче зима, і чим більше лютують окупанти, тим більше рішучості та однозначності у підтримці України демонструють провідні союзники. А росія зі своєю віссю зла і терору знайде закономірний кінець на дні.

Читати далі