Не ввязывайтесь в драку с тем, кому нечего терять

Мне вот происходящее в России нравится. Когда это все исполнится, проверим, насколько точно я угадал все. Ну или нет. Давайте, россияне. Мы готовы воевать за такое ваше будущее. Оно нам нравится.

Читати далі

Порошенко купив у Британії партію бронемашин Spartan (фото, відео)

«6 таких машин ми вже закупили, і вони готові до відправки в Україну. А ще у 8-ми маємо замінити акумулятори і підготувати для відправки у штурмовий батальйон», – повідомив Порошенко.

Читати далі

Письма в штаб. 08.10.2022

Українці: Можливо, ситий та теплий мир не може зрозуміти, що географія повністю змінилася. Тепер край Європи – це ми. І з цього краю ми передаємо вітання і Маску, і Нобелю, і іншим лівацьким істотам. Ми все одно вас захистимо. Просто позакривайте звіздаки. 

Читати далі

Про ядерку

Коли її обговорюють, часто забувають відразу про кілька моментів. Себто не намагаються уявити, як це буде суто технічно, думаючи виключно про політичний бік. А дарма. Отже, як?

Читати далі

Порошенко відправив з Британії чергову партію вантажівок Leyland DAF для ЗСУ (фото, відео)

«Зараз у нас найважливіше завдання – яким чином дві сотні автомобілів доставити в Україну. Я дуже вдячний волонтерам, які зворотні рейси з Великої Британії завантажують нам тільки по ціні пального і видатків водія. І чим більше ми знайдемо таких волонтерів, які допоможуть нам прискорити постачання цих автомобілів в Україну, тим краще», – пояснює Петро Порошенко.

Читати далі

Вісті з фронтів. 08.10.2022

Противник сформував ударну тактичну групу північно-західніше Кремінної та атакував позиції передових підрозділів ЗСУ. Внаслідок боїв противник поніс втрати та був вимушений відійти на вихідні рубежі.

Читати далі

10 хороших новин 08.10.2022

Кримські партизани вирішили підкинути на вентилятор і розклеїли у Сімферополі, Євпаторії і Феодосії знамениті листівки з жовтою стрічкою – символом спротиву.

Читати далі

Санкції на часі. 09.10.2022

Жорстокий залповий удар ракетами по Запоріжжю з численними влученнями у житлові будинки показує, що ППО України потребує подальшого посилення. Сподівання на це пов’язують із зустріччю в «форматі Рамштайн». Днями дізнаємось результат – рух рашистів до дна має бути прискорено.

Читати далі