Робимо нашу ППО сильнішою (фото, відео)

Щоби не дати путіну з його іранськими дронами-камікадзе дестабілізувати енергетичну ситуацію в Україні, Фонд Порошенка разом із одним українським підприємством профінансували виробництво тренажера для операторів ПЗРК. «І без світла ми переможемо темряву»!

Читати далі

Річниця НІ

Вчора було національне грецьке свято. День Охі. Українською – день Ні. У цей день у 1940 році фашистська Італія охрініла. Коли-небудь наші нащадки згадуватимуть 24 лютого як день Нах. 

Читати далі

Чому після віялових відключень електрики може зникати мобільний зв’язок

Це сильно залежить від міста, кількості абонентів, та чи подбав провайдер своєчасно про резервне живлення. І чи взагалі захотів витратити кошти на нього. А якщо захотів – наскільки воно потужне. І ще купа нюансів.

Читати далі

Вспомните себя весенних…

Повсюду тогда царило упоение после хитрых планов и жестов доброй воли россиян под Киевом и на севере. Люди смеялись, шутили со скирдования гречки, обзывались экономическими экспертами 🙂 . Ну, а сейчас в ленте свечи, инверторы и цанговые баллоны.

Читати далі

Влада готується запровадити справжню цензуру в Інтернет

Влада хоче нам закрити рота навіть тут, в Інтернет, але це так не працює. Тим більше що в Євросоюз з такими путінськими нормами нічого й сунутись.

Читати далі

Вісті з фронтів. 28.10.2022

Противник активно відтягує свої польові табори та місця зосередження ОВТ і особовий склад у Білгородський області на дистанцію, яка перевищує зону ефективної дії засобів ураження ЗСУ (до 75 км).

Читати далі

10 хороших новин 28.10.2022

У Криму роспропагандистка Світлана Бабаєва зробила крок доброї волі. А заодно і спростувала російський вислів про те, що куля – дура. Пишуть, що бігала полігоном під час стрільб як скажена жирафа, от і добігалася.

Читати далі

Санкції на часі. 29.10.2022

Частка росії у продажу всіх енергоресурсів на світовому ринку впаде з 20% у 2021 р. до 13% до кінця десятиліття. Скорочення продажів удвічі-втричі не дасть їм змоги не те що вести агресивні війни, але й підтримувати прийнятний рівень життя московитів.

Читати далі