10 хороших новин 16.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районі Торського і Спірного на Краматорському напрямку, Берестового, Соледара і Бахмута на Бахмутському напрямку та Мар’їнки, Побєди й Невельського на Авдіївському напрямку, розбомбила їм 17 скупчень, чотири позиції з зенітками і командний пункт.

✔ Чуєте вий на болотах? Це російська дипломатія прочитала, що країни Балтії виступили зі спільним закликом до ЄС створити Спеціальний трибунал, який буде судити путіна з подєльніками. Завтра знову потрясатимуть своїми ядерними мудями, поки тиск не підніметься, і доктор не вколе магнезію.

✔ Франція поставить нам зрк Crotale, головна їхня фіча – боротьба з ї*учими іранськими мопедами. А ще на фоні все більшої руснифікації Ірану (вони лаптям вже й балістичні ракети продавати зібралися) нарешті активізувався Ізраїль і став закликати надати Україні військову допомогу, таку як США і НАТО.

✔ Непереможна українська армія поламала лаптям новітню ппошну систему С-400 «Тріумф» – влучили в радар управління вогнем. Вперше у світі таку поє*єнь було поламано, русня її рекламувала як практично невразливу. Але ми ж не знали, в нас російські канали заблоковано 😂. Тож наші козаченьки продемонстрували, що невразливою вона була суто теоретично.

✔ Білгород традиційно отримує 3,14здюлєй за всю росію, сьогодні в них прилетіло по аеропорту, в домах поряд вилетіли шибки, постраждали мінімум двоє лаптів.

✔ Бавовна завітала на склади лаптів на колишніх фермах у Бердянському районі. Розцвіло там настільки потужно, що вибухи чули у Бердянську. Чекаємо на офіційні підтвердження.

✔ На Московщині, у Щьолковому, з другого разу таки спалили військкомат. Невідомий герой закинув коктейль молотова у кабінет, де зберігалися особисті справи призовників, і поки вони горіли, оперативно з’ї*ався.
За час війни на росії підпалили вже близько 50 військкоматів.

✔ Українські хакери заявили, що атакували пітерську енергокомпанію, влаштувавши перебої зі світлом у Ленінградської області, а внутрішні документи компанії виклали у відкритий доступ.

✔ Боги війни уї*али з Хаймарса по колишній адміністрації Донецька: вибито вікна, обрушилася стеля, потрощило машини у дворі, поранено кілька лаптів.

✔ Наша постійна рубрика «гІєна огнєнная». Сьогодні це буде триптих.
Історія перша: жителі багатоповерхівки у приморському районі пітера зібралися в магазин за добавкою, зустріли комунальників з повістками, спробували з ними побитися, але комунальники виявилися, ї*ать, які ніндзя. У результаті драчун попав з переломами черепа на госпіталізацію, а потім попаде на мобілізацію. Його мадам просто замели за хуліганство.
Історія друга: знову ж таки під пітером дружини мобілізованих після того, як їм заборонили приходити у військову частину з термосами, повадилися годувати своїх чмобіків котлетами через паркан, щоби не передохли з голоду до совєршенія подвіга. Але, мабуть, після того, як історія потрапила в змі, воєнком заборонить і цей інтерактивний зоопарк.
Історія третя під заголовком: «Человек туда уезжает и через неделю возвращается обратно вот так вот». Це з промови однієї з вдів одного із частково мобілізованих, у Челябінську. Золоті слова, треба їх друкувати на пакетах.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор