Яка програма влади, аби пережити цю найважчу зиму?

Росіяни атакують критичну інфраструктуру, влаштовуючи Україні «холодомор». ОП коментує графіки відключень електроенергії. А де уряд і міністерство? Від влади українці чекають не лише констатацію фактів, а й відповідальності. І відповідей на важкі запитання, рішень, а не перекладання вирішення проблем на самих українців, які і так забагато на собі тягнуть.

Читати далі

Питання компенсації громадянам за пошкоджене або зруйноване житло

Почала аналізувати прийняті/неприйняті закони та інші нормативні акти, які регулюють це питання. Відповіді досі немає. Що ж пояснювати людям? В який спосіб держава буде вирішувати проблеми людей, і чому це вирішення так затримується?!

Читати далі

Новости из США. 27 октября 2022 года

Новая Стратегия национальной обороны США • Готовится новый пакет помощи для Украины • Маск купил Твиттер • Суд отказал Трампу в запрете передачи его налоговых деклараций в бюджетный комитет

Читати далі

Щодо Криму не можливі прості рішення

Після деокупації Крима перед нами постане низка питань. Головне з них – яким має бути його майбутнє. Це вже починають обговорювати, і ці обговорювання мені не подобаються. Бо з них видно, що чим далі людина від Криму, тим радикальніші та простіші в неї рішення – благо, не їй втілювати.

Читати далі

Безкарність породжує вседозволеність

Я не розумію, чому депутати проросійської партії ОПЗЖ сидять у Раді, а не в тюрмі. Я не розумію, чому представники ОПЗЖ, «Партії Шарія», інших проросійських сил сидять у міських і обласних органах влади. Я покладаю на них частину провини за війну. Я вважаю, що вони з ніг до голови забризкані кров’ю українців. Я вважаю, що вони винні.

Читати далі

Вот ты какая, частичная мобилизация

Все дальше и дальше уходят по косплею дедов. Заградотряды повторили, ополчение в стальных касках повторили, зеки опять в строю, теперь фабзайчата, которые должны выполнять норму взрослых мужиков. Власти шести регионов России разрешили «трудовую мобилизацию» студентов.

Читати далі

Бомбист-телефонист

Как они достали этой сраной “грязной бомбой”, господи. Реально, шо свидетели Иеговы. Алло, это министерство Обороны Шри-Ланки? Шойгу беспокоит. Нет ли у вас минутки поговорить о грязной бомбе и том, как она опасна? Нет? Ну извините. Алло, это Минобороны Эквадора? Шойгу, Сергей Кужегетович, вас беспокоит. Нет ли у вас… трубку положили, ну что за люди. А на самом деле ситуация наступна.

Читати далі

Валдайське марнослів’я кремлівського психопата

Вчора Путін виступив на дискусійному клубі “Валдай”, російському інкубаторі імперських смислів. Його заяви – це маніфест ненависті до свободи і демократії, до всього Західного світу. Нічого нового він не сказав.

Читати далі

Знайте, ви рятуєте життя захисників (фото, відео)

Біля місяця тому “Справа громад” знайшли у Європі п’ять “швидких” у гарному стані. Їх привезли до України. Тепер потрібне медичне обладнання для “швидких”. І його вже купили – майже 4 млн грн. На фронт вони поїдуть укомплектовані.

Читати далі

Вісті з фронтів. 27.10.2022

Відстань між позиціями передових підрозділів ЗСУ, які продовжують поступово просуватися у бік Сватового, та околицями міста скоротилася до 12 км. На Авдіївському напрямку противник також суттєвих змін на свою користь не добився.

Читати далі

Санкції на часі. 28.10.2022

Єдина надія путіна у безглуздій війні, яку він розв’язав, – «повстання всіх регіонів світу проти Заходу». Про це він ніс на Валдаї. І чим менш адекватно звучать камлання путіна і його поплічників, тим ближче рашисти до дна.

Читати далі