Благодійний аукціон «Незламні» для збору коштів на підтримку ЗСУ (фото, відео)

Аукціон організували низка громадських об’єднань і Фонд Порошенка. Унікальні експонати – це трофеї українських воїнів з поля бою, які розмалювали українські художники. Беріть участь — всі кошти підуть на потреби ЗСУ. Фонд Порошенка обіцяє подвоїти суму, зібрану на аукціоні.

Читати далі

В Украине невозможны нацизм и фашизм

Вчера от моего приятеля еврея прозвучала фраза: “Россия хорошо фиксирует факты проявления нацизма в Украине, все эти свастики, шуточки на нацистские темы, Бандера опять же, так что их тоже можно понять”. И вот тут меня бомбануло.

Читати далі

Никогда не прощу

НИКОГДА я не забуду, как вы топтали мою жизнь. НИКОГДА не скажу “надо жить дружно”. Надо жить так, чтобы каждый твой потомок четко понимал, что с той стороны границы живёт чума, без градаций, без нюансов, оптом.

Читати далі

Хладнокровный геноцид в центре Европы

Если ракетный террор против невоенных объектов будет продолжен, то мир столкнется с проявлением самого крупного в ХХI веке геноцида. На прицеле у российских военных преступников вся Европа. Их интерес направлен на провоцирование колоссального миграционного потока из Украины в страны ЕС уже в ближайшие месяцы вследствие геноцида холодом.

Читати далі

Навстречу «грязной бомбе»

Сегодня практически одновременно основной пул российских СМИ федерального уровня и десятки вспомогательных стали распространять новость о якобы готовящемся в Украине теракте с применением “грязной” бомбы. К чему эта истерика?

Читати далі

Порошенко передав розвідникам Нацгвардії бронемашину (фото)

Броньований мікроавтобус для розвідників, які виконують найсекретніші завдання, передав Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад».

Читати далі

Вісті з фронтів. 22.10.2022

Війська противника полишили селище Чарівне Херсонської області. А це означає, що ЗСУ прорвали батальйонний район оборони противника в районі с. Чкалове й просуваються по напрямку до Берислава, до якого від с. Чарівне залишається рівно 23 км.

Читати далі

10 хороших новин 22.10.2022

Росія будує оборонну лінію у Білгородській області з гівна, палок і бетонних пірамідок Ю Шинсе. Мабуть, хочуть, щоби непереможна українська армія під’їхала, побачила це і тупо померла зі сміху.

Читати далі

Санкції на часі. 23.10.2022

Нещодавно путін придумав, як побороти алкоголізм на росії: “Треба, щоб людям було чим займатися”. Ті, хто застав срср, пам’ятають: боротися на росії з алкоголізмом – дуже погана прикмета. Хто починає – кінчає на дні.

Читати далі