Ще два комплекси БПЛА «Очі Арти» надійдуть у війська (фото, відео)

Ще 6 Посейдонів блискуче пройшла офіційні випробування і відправляються до війська. Додатково до пташок – 4 станції управління БПЛА та спеціальні комплекси дистанційного управління, які роблять роботу пілота і оператора більш комфортною.

Читати далі

Вони не бачать свого майбутнього

Неможливо будувати дорогу, не знаючи, куди вона має тебе привести. Так само неможливо виграти війну, не знаючи, що для тебе перемога. Ми знаємо і тому переможемо. Вони не знають і тому зазнають поразки. Війна, як і все у житті – це про мету і шлях до неї. Немає чіткої мети – не дійдеш до неї. Все просто.

Читати далі

Командувач Сирський: «Ми виграємо війну, але ціна дуже висока»

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський в інтерв’ю американському телеканалу ABC News розповів про загрозу використання ядерної зброї в Україні, причини успіху наступу на Харківщині та можливий наступ з Білорусі.

Читати далі

Штайнмаєр розповів про враження від візиту в Україну

«Все набагато жахливіше, ніж ми собі уявляємо в Німеччині», – заявив німецький президент. Під час візиту його застала повітряна тривога, тож він був змушений переховуватися разом з іншими українцями у бомбосховищі.

Читати далі

Чорне, біле, сіре

Відбілювання білого відкриває дорогу чорному. Чому одні люди бачать світ білою точкою на чорному фоні, інші розділяють його на чорні та білі фігури, і лише дехто помічає градієнти сірого?

Читати далі

Надлом ядерного Голиафа

Учитывая, что пропагандистское топливо проигранной “спецоперации” прогорело, Москва пошла на косплей Карибского кризиса. Но в 2022 году ядерная карта разыгрывается ГРУ дёшево и сердито.

Читати далі

Вісті з фронтів. 25.10.2022

Щодо поточного розвитку ситуації на Херсонському напрямку. Сприймайте будь-яку інформацію із зони бойових дій досить критично. Навіть якщо джерело її варте довіри, ця інформація може розповсюджуватись противником “по-темному”, через “другі” або навіть, “треті” руки.

Читати далі

10 хороших новин 25.10.2022

Аеропорт Анапи продає квитки на літак, який нікуди не полетить. За півтори тисячі рублів можна просто посидіти у літаку, з’їсти обід, що зазвичай подавали на борту, і поплакати над своїм майбутнім.

Читати далі

Санкції на часі. 26.10.2022

В іранському місті Захедан було вбито генерала і полковника “Корпусу вартових ісламської революції”, які могли відповідати за постачання росії безпілотників. Хто б і з яких причин не провів цей акт демілітаризації, він буде гарним попередженням і рашистам, і їхнім посібникам, що відповідальність за терор може бути дуже персональною.

Читати далі