Россия – планетарный изгой

Москва продолжает укрепляться. Укрепляться в статусе государства-изгоя в системе международных отношений.

Читати далі

У россии заканчиваются ракеты. Расставим точки над «i»?

Понятие “заканчиваются” одновременно уместно и неуместно, вот такой парадокс. И чтобы понять этот парадокс, следует различать два типа ракетного вооружения РОВ, а именно, возобновляемое и не возобновляемое.

Читати далі

Ми розпочинаємо новий проект! (фото)

Польова лазня-пральня. В умовах фронту – мрія і блаженство. Аби усвідомити наскільки корисна така річ, треба місяць-два посидіти в землі. На позиції. В траншеях. Коли кожен вітерець – це пилюка. Коли кожен дощ – багнюка. Один такий кунг вже зараз вирушає під Ізюм. Ще на 10 вже закуплені комплектуючі.

Читати далі

ПАРЄ визнала російський режим терористичним

Із 100 депутатів ПАРЄ “за” проголосували 99, “проти” – 0, “утримався” – 1. Зокрема, до проєкту резолюції було прийнято поправку з голосу, в якій зазначається: “Оголосити нинішній режим російської федерації терористичним”.

Читати далі

10 хороших новин 12.10.2022

Повітряні сили сьогодні випили якоїсь особливо міцної кави зі згущиком і так збадьорилися, що за 18 хвилин уронілі лаптям чотири ударні вертушки на півдні.

Читати далі

Санкції на часі. 13.10.2022

ЄС задіює фінансові інструменти для довготермінової підтримки України. А російська економіка продовжує просідати – аж до самого дна.

Читати далі