Рамки життя прифронтового Харкова

Багато обмежень. Наче ходиш по клітині, великій, де теж можна жити, і навіть пристойно, коли забуваєш про війну. Ми інші. Ми посивіли і подорослішали водночас, за кілька місяців. Ми наче пружина, яка стиснулася, але як відскоче – то змете той Білгород під три чорти… 

Читати далі

Влада житло не відбудовує

Влада у питаннях відновлення житла, поруйнованого війною, наразі зробила велике НІ ЧОРТА. Тепер на додачу до окупантів його руйнуватимуть вітер, дощ, сніг та хурделиця. Покинуті напризволяще мешканці цих будинків уже доведені до відчаю. Які ж причини такого стану речей?

Читати далі

Гастрономічний опір Миколаєва

Це Миколаїв. Місто, яке щодня і щоночі під обстрілами. Місто, у якому питну воду привозять, тому що з кранів тече солона. Ви не уявляєте, скільки там ресторанів. За цими барикадами з мішків вирує життя. І яке життя!

Читати далі

Ко всем военнослужащим Вооруженных Сил Республики Беларусь

Вас подталкивают к ненужной войне на чужой земле, а мы защищаем своё. Мы владеем инициативой, а ваши русские союзники отступают месяц за месяцем. У вас нет шансов. Ни одного. Сдача в плен – ваш единственный шанс вернуться домой.

Читати далі

Боритесь за свою жизнь

Погибшие на перекрестке у парка Шевченко пешеходы. Полковник киберполиции, который ехал на работу в тревогу. Погибший мальчик на остановке в Харькове. Сотни и сотни тех, кто не был на слуху. Большую часть этих смертей можно было избежать. Уйдите с улиц, пока воет сирена. Прекратите  за пригоршню лайков в тиктоке рисковать жизнями.

Читати далі

Вісті з фронтів. 21.10.2022

Дві третини боєприпасів основних калібрів, які зараз російське командування тягне на фронт, “відремонтовані” після зняття з “довгострокового зберігання”. Перш ніж відправити “у війська”, їх доводиться приводити до тями (якщо це ще можливо).

Читати далі

10 хороших новин 21.10.2022

Проти великих народних і заслужених українських артисток, яких роками силоміць утримують на росії, вилучивши паспорти, совість і принципи, мстива Україна нарешті запровадила санкції.

Читати далі

Санкції на часі. 22.10.2022

Нові і нові – аж до вистрілювання всіх ракет – рашистські удари по мирних українських містах спонукають союзників України робити подальші кроки з удушення агресора. Ломка звичних порядків у Європі, запроваджуваних десятиліттями, відбувається протягом місяців. І результатом буде руйнування росії на дні історії.

Читати далі