Порошенко у Бірмінгемі візьме участь у Конференції Консервативної партії Великої Британії

У рамках Конференції заплановано виступ Петра Порошенка та низку зустрічей з представниками британських консерваторів. Він також відвідає кілька військових підприємств та складів у цій країні, звідки відправить до України чергову партію “смаколиків” для Збройних сил України.

Читати далі

Петро Порошенко на безпековій конференції у Швеції (фото, відео)

Петро Порошенко на міжнародній безпековій конференції у Вісбі на острові Ґотланд (Швеція) закликав НАТО почати вступні переговори з Україною та запропонував західним союзникам «формулу Перемоги» України і всього цивілізованого світу. 

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.10.2022

Починаючи з сьогоднішнього дня військовий сенс утримання Сватового для противника починає стрімко зменшуватися. Сватове росіянам в найближчій перспективі не утримати, особливо в умовах наступу ЗСУ зразу на декількох ділянках.

Читати далі

10 хороших новин 02.10.2022

Виявилося, що єдиний на росії духовний лідер з яйцями і совістю – це лама. Верховний лама Калмикії заявив, що він за Україну. І сказав, що справжні буддисти війну, розв’язану Росією, підтримувати не можуть.

Читати далі

Санкції на часі. 03.10.2022

США планують виділяти Україні $1,5 млрд щомісяця весь той час, що йтиме війна з путінською росією, і закликають своїх європейських союзників до виділення таких самих сум.

Читати далі