Бебі-боксова афера Шмигаля. Частина четверта

Окрема грошова компенсація за пакунок малюка – це найгірша ідея, яку тільки могла реалізувати держава з метою нібито полегшити життя родини з немовлям. Зрештою, пакунок малюка повернули, але нам довелося в повній мірі відчути, як це, коли дилетанти беруться “покращувати” те, що вже і так нормально працювало. В кінці допису я розповім, в чому головна проблема програми і в чому головна маніпуляція в інформаційному полі від її авторів, але поки поговоримо про нюанси.

Читати далі

Чому більшість наших «сучасних» лікарень неможливо реформувати

Суто з технічної точки зору. Головна причина – планування. Особливо це стосується “висоток” по типу нашої лікарні – 9 та більше поверхів. Справа в тому, що рідко де є, а де є, то рідко в робочому стані резервні ліфти. І тих ліфтів, що є, не вистачає на розподілення на “чисті” та “брудні” зони, бо більшість ліфтів виходять на одну площадку. Не кажучи вже про те, що відвести або відвезти хворого на рентген або КТ можливо лише через загальний коридор адміністративного поверху.

Читати далі

Чим Вова грозить своїй отарі

Ми не знаємо, чому кризу відсутності мозку, адекватності та зв’язку з реальністю Вова називає конституційною, але йому видніше. Слово красиве, вчене, легко вимовляється. Але нам дійсно цікаво, чим Вова грозить своїй отарі. Який у нього батіг у кишені? (Гусари, мовчати. Тримати при собі всі ці ваші алюзії). Ну чим він їх лякатиме? Розпуском ВР? Персональними санкціями? Чи є у нього щось таке, чим можна вплинути на збіговисько офіціантів, весільних фотографів і ґвалтівників? Щось таке, чим можна затовкти ці князі назад у грязі?

Читати далі

Это не конституционный кризис, это кризис выбора 2019 года

Зреть нужно в корень. Нельзя вернуться в прошлое и изменить старт, но можно стартовать сейчас и изменить финиш. Даже когда глупцы слишком уверены в себе, а умные полны сомнений. Я не знаю, чем это всё закончится, но знаю, что многие поумнеют. Пусть очень-очень медленно, но поумнеют.

Читати далі

Клоун пішов в рознос

Відсутність голосів за антиконституційний клоунський “закон” змусила його зателефонувати голові Венеціанської комісії. Тому самому, який кілька днів тому, направив лист Разумкову, що не можна приймати антиконституційний “закон”. Тому самому, чию думку шлюxoта типу палія і шабуні називала “особистою думкою”. Сьогодні клоун йому телефонує і з’ясовує “А шо такоє (гундосно)?” То для чого ж було телефонувати?

Читати далі

«Ми близькі до катастрофи» – міністр охорони коронавірусу Степанов

“Попереду важкі часи… Немає когось окремого відповідального за боротьбу з ковідом”, – каже нам Степанов. Та нєужєлі?!
Мені здається, що Зеленський, Степанов, Скалецька, Ляшко і Ємець – прекрасні кандидатури на лаву підсудних. Не дякуйте за підказку.

Читати далі

Головний промоутер скандального рішення КСУ

Коли хтось зараз розказує про “бунт проти Зеленського якихось ворожих, агентурних суддів і старих еліт”, то це вже вершина підлості. Бо саме такий розподіл сил і управлінських важелів у Конституційному Суді виник виключно після тривалого проштовхування з Банкової, підкріпленого всіма засобами шантажу й тиску. І сьогодні Тупицький зіграв роль шістки в брудній грі Зеленського. Як і сам Зеленський грає примітивного шестірку в іншій, значно більшій і загрозливішій грі Путіна в Україні.

Читати далі

PROстыми словами – 03.11 2020

Оккупанты укрепляют окопы по всей линии разграничения. Но недавно в Великобритании наш президент заявил, что такой мир является величайшим достижением. Его, личным. Пойдите и переставьте забор на своем участке на пару метров – отдайте соседу. Он там что-нибудь посадит. А вы будете казаться себе очень умным. Ну не дурне?

Читати далі

Не Конституционный суд не даёт нам жить спокойно

Получилось так, что я купился на фейки. Я купился на фейки о том, что-де Конституционный суд вот-вот признает неконституционными закон о языке и закон про рынок земли. На прошлой неделе судьи КС собирались и предварительно совещались, и насовещались, что и закон о земле, и закон о языке вполне конституционные, и мы их рассмотрим и постановим, что всё хорошо. Но полетели густо фейки и инсайды про то, что аллес капут, всё пропало, сейчас будет катастрофа, ВЙО НА МАЙДАН, там уже Шэмэн Шэмэнченко бобром грызёт деревья, а Соболев из них строит не то плотину, не то редут.

Читати далі

Біжи, Вова, біжи! Пацан сказав – пацан має робити!

Істерика Зеленського і вимога розгону Конституційного суду аж ніяк не повертає відповідальність за декларування. Але відкриває двері до узурпації. Зеленському, якби він дійсно хотів вирішити кризу, варто було б негайно провести консультації з фахівцями-конституціоналістами та лідерами фракцій, а не влаштовувати в прямому ефірі жалюгідний пінг-понг з «антикорупціонерами» та істерики, які вже навіть власна фракція не сприймає. Бо розрулювати кризу мають президент і ВР консолідовано, для цього не варто спілкуватися через телевізор. Особливо мовою погроз.

Читати далі

У Зеленського забули про коронавірус

8899 – антирекорд коронавірусу в Україні. Вже ніхто не говорить про ковідний фонд. Влада забула про лікарів, про заходи, які потрібно негайно впроваджувати задля уповільнення епідемії. Вже на цьому тижні Україна ймовірно перетне офіційну позначку в 10 тисяч, а що далі? Які будуть заходи? Які дії? Просто далі дерибанити ковідний фонд чи далі гратися у «наполеона» з іншими державними інституціями?

Читати далі

Порошенко порадив Зеленському не гратися в узурпатора (відео, брифінг)

«Це дуже погано, коли Зеленський хоче бути страшним і когось налякати. Я йому казав ще рік тому і можу повторити – Вас ніхто не боїться, Ви навпаки стаєте дуже смішним. Погано, коли президент виглядає страшно, але ще гірше, коли над ним сміються. Зупиніться. Залиште вже у спокої Конституцію. І не треба лякати Україну і українців достроковими парламентськими виборами, Ви, пане Зеленський, на них програєте, бо Ви втратили довіру людей», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Кампанія «Південь без міфів» від Українського інституту національної пам’яті (відео)

Український інститут національної пам’яті розпочав новий напрям діяльності, в рамках якого поширюватиме історичні знання про минуле степової України та деконструюватиме російські імперські міфи про історію Північного Причорномор’я. Першим етапом в рамках цієї інформаційно-просвітницької кампанії під назвою “Південь без міфів” стало створення серії анімаційних роликів про ранню історію Півдня України. Студія Young & Hungry production розробила вже чотири ролики – про ранню історію Одеси, Дніпра, Маріуполя та про створення концепції “Новоросія”.

Читати далі