Судебная мафия продолжает наступление

Им страшно, что их право на беспредел будет развеяно по ветру. Им страшно, что с них сорвут мантии. Им страшно, что их будут судить не они сами, а новые набранные судьи. Их страшит настоящее правосудие, потому что они этого правосудия никогда в глаза не видели. Они этого боятся и пытаются нас убедить, что есть какое-то мнение Европы по поводу коррупции в судебной системе Украины. Так вот, нет такого мнения. Увидимся под судом по Рифу 7 декабря.

Читати далі

Пане Зеленський, Ви точно не хочете звільнити Татарова?

Проект бюджету узгоджено з МВФ. Серед іншого, Захід вчергове просить залишити у спокої керівника НАБУ Ситника. Кабмін за узгодженням з ОПУ вносить відповідний законопроект у парламент, зміст якого дуже простий: допоки не завершений термін перебування нинішнього керівника НАБУ, не проведено прозорий конкурс і не обрано нового керівника, який призначається парламентом, – Ситник спокійно працює. Але, «раптом», вистрелює як чорт з табакерки, пан Татаров зі своєю «окремою думкою»: Ситник – нікчема, корупціонер, недоброчесний, з непевним минулим і неефективною роботою. І взагалі його слід звільнити!

Читати далі

«Уроки Вільнюсу» має пам’ятати кожен можновладець та політик – Петро Порошенко

«У цей день, рівно 7 років тому, на Вільнюському саміті «Східного партнерства» людина, обрана президентом України, вирішила піти супроти волі власного народу, проігнорувати суспільний консенсус щодо європейського майбутнього нашої держави та зрадити нас на користь Росії. Про всяк випадок завжди тримаю напоготові саме ту ручку, яку не наважився застосувати колишній злочинний режим у Вільнюсі. Вірю, що колись нею ми ще підпишемо домовленості про інтеграцію України і до ЄС, і до НАТО. Йдемо своїм шляхом!» – Петро Порошенко.

Читати далі