Хрущевку с розовыми тюльками на Отрадном снимали? (видео, документ)

У папона и маман Вавы есть квартира в центре Киева. 100 кв. метров, новострой, куплена в 2012-м, зарегистрирована в 2015-м. Если они там живут, то квартира явно с отделкой. Скромных отделок в таких домах не делают. Значит, про жизнь простых людей на Кривбасе – лютое намеренное вранье. Вряд ли оно в Кривой Рог ездило. Со всем своим стадом. Нет там никакой простоты и ни грамма правды. Ни в чём. И хавка небось из Новуса для постановочного фото. И не стыдно писать про родителей Зеленского. Они всё первые начали. Никаких рефлексий.

Читати далі

Перші 12 кисневих концентраторів від Порошенка відправили в українські лікарні (фото, відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко запевнив, що до кінця року буде отримано ще близько 40 таких апаратів і вони будуть передані у медичні заклади по всій країні. Він зауважив, що для вирішення цієї задачі команді знадобилося три тижні. «Владі на це не вистачило дев’ять місяців», – констатує Порошенко. Петро Порошенко подякував родині Юрія та Ірини Луценків, які долучилися до закупівлі цих апаратів.

Читати далі

Верочка. Есть такая команда – Армия

«Да, Владимир Александрович. Я, кстати, в отделе кадров Генерального штаба уточняла насчет Вас. Они говорят: ничего страшного, что Вы – президент. После каденции Вы все еще будете в призывном возрасте. Так что шанс «присоединиться к команде» еще будет, Владимир Александрович. Если Вам повезет. Если Вам ооооочень повезет», – Верочка щелкает зажигалкой, втягивает дым и прищуривается.

Читати далі

У них с бюджетом все хорошо, но денег почему-то нет

Запомните это лицо – это наш министр финансов Сергей Марченко. Вы еще не раз о нем услышите, это я вам гарантирую. BBC News Ukrainian сделали с ним шикарное интервью. Итак, журналисты задали два очень простых вопроса по сути: 1) Есть ли проблемы в финансировании затрат бюджета? 2) Где деньги МВФ? И “внесли” ли вы их в доходную часть бюджета? Сейчас мы это разберем.

Читати далі

Коронавирус в нагрузку к власти шестых брауни

Мамкино молодое дарование из ЗЕленой дримтим «Паприколу» Кирилл Тимошенко выдал на гора глупость года: «Я согласен, что это проблема, которую мы пропустили. Нужно было этим заниматься в первую очередь. Сейчас наверстываем упущенное. Думаю, у нас это получится». А если не получится? Что тогда? Ведь у вас УЖЕ не получилось! Поднимите свои задницы и получите статистику, сколько граждан Украины умерли из-за недостатка кислорода? И все смерти из-за того, что кому-то не хватило кислорода в Киеве, Тернополе, Херсоне или Бердянске… НА ВАШЕЙ СОВЕСТИ! Лично каждого и на совести того, кто вас за ручку привёл во власть!

Читати далі

Павло Розенко: “Велике крадівництво”. Як ковід-мародери з ОП розграбували коронавірусний фонд (документи)

В цьому матеріалі ВСЯ ПРАВДА про створення «антиковідного фонду». Про те як Офіс президента робить з нас ідіотів. Про фейкові «гроші Нафтогазу» , які ніби-то мали йти «на будівництво» доріг. Куди були витрачені кошти, на які мали купуватися кисень, ШВЛи, тест-системи, виплачуватися достойні зарплати медикам, підтримувати бізнес тощо. Про те, як Зеленський і Уряд обманули Міжнародний валютний фонд. Чому насправді Україна не отримала $3 млрд. від МВФ і дійшла до дефолту. Як і де розкрадалися кошти КОВІД-мародерами. Документи, цифри, факти тут…

Читати далі

Петро Порошенко закликає вшанувати пам’ять українців, закатованих голодом у 1932-1933 роках

«Завтра о 16 годині моя родина разом із мільйонами українців по всьому світу запалить свічку на своєму підвіконні в пам’ять про закатованих голодом українців у 1932-1933 роках. Прошу, приєднуйтесь і ви. Україна пам’ятає…», – закликає українців Петро Порошенко.

Читати далі

Марина Порошенко взяла участь у четвертому Українському жіночому конгресі (відео)

Марина Порошенко переконана, що зараз на рівні Києва треба негайно вирішувати питання підтримки різних соціальних груп, які найбільше потерпають від епідемії коронавірусу. «Ще минулого скликання Київської міської ради було започатковано 6 основних соціальних програм, і вже з початку епідемії коронавірусу був започаткований єдиний координаційний центр, який надає матеріальну допомогу за 10 напрямками. На це було виділено майже 700 млн грн. Ми будемо продовжувати цю допомогу, у тому числі й жінкам. Бо це – і лікарі, і медичні сестри – вся медична сфера, яка сьогодні дуже навантажена у зв’язку з епідемією коронавірусу. Ми постійно з ними на зв’язку, забезпечуємо їх і системами індивідуального захисту, і необхідним обладнанням, і системами тестування», – зазначила Марина Порошенко.

Читати далі

На Донеччині Краматорська міська лікарня №3 отримала допомогу від Фонду Порошенка (відео)

Краматорська міська лікарня №3 отримала допомогу від благодійного Фонду Петра Порошенка. П’ятдесят високоякісних сертифікованих захисних комбінезонів передали до медичного закладу співголова фракції «Європейська Солідарність», народний депутат України Артур Герасимов і депутати Краматорської міської ради Валерій Власенко та Ангеліна Шостак. Загалом від початку пандемії допомогу Фонду Петра Порошенко, на яку витрачено більше ста мільйонів гривень, отримали близько 200 медичних закладів України.

Читати далі

Влада накидає бюджетний зашморг на політику пам’яті

Схвалений учора урядом проєкт держбюджету на 2021 рік підвередив виразне прагнення нинішньої влади накинути фінансовий зашморг на політику національної пам’яті. Цілеспрямовано позбавляються коштів саме ті інституції та програми, які для Москви як кістка в горлі, бо можуть при відносно незначних видатках ефективно протидіяти російській інформаційній агресії.

Читати далі

Медійний шум на порожньому місці

Я вже давно маю враження, що збурення хвиль незадоволення та гніву муралами відбувається для того, аби люди не звертали увагу на по-справжньому фатальні й невиправні речі. А навіть якщо ніхто й не збурює цих хвиль, то вони все одно сигналізують про якусь таку дивну вибірковість у погляді на довколишню реальність. От, наприклад, незаконна забудова або порушення принципу поверховості. Можна до завтра перелічувати те, що повернути неможливо. Але ніхто особливо не париться тим, що виправити просто неможливо. А от мурал змінити можна будь-якої миті.

Читати далі

Ковід відосики не дивиться

Країну закрили на замок, коли був ОДИН хворий, обіцяли повернутися до тотального карантину у випадку 10 тисяч інфікованих. Зараз мова йде про 16. Лікарі вимагають тотальний короткотерміновий локдаун, аби розірвати ланцюжок інфікування і трохи розвантажити госпіталі, але тепер влада боїться, бо економіці швах. Зеленський у веселих постковідних відосиках говорить про локдаун після 30 тисяч… Напівзаходи, безсистемність, відсутність стратегії та тактики – це фірмовий почерк команди Зеленського.

Читати далі

PROстыми словами – 27.11.2020

Хомчак заявил, что в 2021 году Украина закупит 5 беспилотных комплексов Bayraktar, хорошо показавших себя в Карабахе. Покупка уже утверждена. При том что в 2019 мы уже получали 6 беспилотников с ракетами, 2 станции управления, 200 ракет и запчасти (да, успел Порох перед уходом). И пока Вова кушает жареные окорочка и фотографируется, очень надеюсь, что есть у нас отдельное течение в Минобороны, которое что-то еще делает полезное. Просто надо не переставать готовиться, пока нам приказывают “просто перестать стрелять”.

Читати далі