Фракції, що підтримали бюджет, є владною коаліцією і несуть відповідальність за ситуацію в країні – Порошенко

«Кожен депутат, кожна фракція, яка проголосувала за цей бюджет, а раніше голосувала за призначення міністра, за призначення голови Нацбанку, за призначення керівника спецслужб – вони і є справжня коаліція, яку б опозиційну риторику вони б не вибрали.Це ганебно по відношенню до українського народу, бо він краще за будь-які пропагандистські відосики і фільми Голобородька бачить, що відбувається з економікою, з медициною. Бачить, що відбувається із «закінчимо війну за два тижні», з капітуляцією», – заявив Петро Порошенко у коментарі ТРК «Україна».

Читати далі

Суд просять скасувати результати опитування, проведеного під час місцевих виборів

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Президента Зеленського та партії «Слуга Народу». Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати результати проведеного опитування, ініційованого Володимиром Зеленським, яке відбулось під час місцевих виборів. На думку позивача, результати опитування можуть викривити думку українців щодо важливих питань, серед яких і національна безпека України.

Читати далі

Статистика катастрофи

От наша країна і перестрибнула цифру в 10 тисяч інфікованих за добу. Точніше 10746… Зараз знову «вічно стурбований» Степанов вийде на брифінг і розповість, що «все під контролем». Знову «вічно працюючий» Шмигаль розкаже, що «кошти виділені». Питання куди і де вони? А Зеленський… Він просто не скаже нічого, бо тема катастрофічної ситуації в Україні його просто не цікавить. От розігнати суд, знищити суб‘єктність, призначити кварталівських посіпак чи провести незаконне «опитування» – це він може. Як вибратися з цього всього, як вижити всій країні з такою владою – невідомо.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з керівництвом IRI, NDI та KAS в Україні (фото, відео)

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко зустрівся з керівниками Міжнародного Республіканського Інституту (IRI) Майклом Дракманом, Представництва Національного Демократичного Інституту (NDI) Ієном Вудвардом та Представництва Фонду Конрада Аденауера (KAS) Тімом Петерсом в Україні. Важливу увагу було приділено результатам місцевих виборів в Україні, що відбулися 25 жовтня цього року. Позитивно відзначено зміцнення позицій «Європейської Солідарності» в усіх регіонах України, що зафіксувало всеукраїнський статус партії.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 07.11.2020

Я реалист, и хочу предостеречь вас от присущей некоторым эйфории – мол, и в НАТО нас теперь быстренько примут, и F-35 подарят, и Россию насмерть задавят санкциями. Быстро и сразу ничего этого не будет

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 7.11.2020

Доброе утро. Давайте попробуем сегодня кромешный мрак разбавить и сколько-нибудь психически здоровыми новостями. Я не сказал — хорошими! Херовыми, в основном. Но психически здоровыми.

Читати далі

Петро Порошенко в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» 06.11.2020 (відео)

«Ключова позиція, і дуже важливо, щоб це зрозуміла влада, що ми маємо цінувати стосунки зі США як стратегічним партнером незалежно від того, хто був обраний президентом. Нам потрібно цінувати двопартійну підтримку, яка точно сьогодні належить Україні. І ні в якому разі ніякими телефонними розмовами, ніякими російськими сценаріями п’ятої колони всередині держави цю двопартійну підтримку не зруйнувати», – наголосив Порошенко.

Читати далі