Розпрягайте, хлопці, коней. Прієхалі

Хомчаку “не потрібна високоточна Вільха”. Влада бариг дала цим імбецилам готову ракетну програму. Високоточна зброя, яка за 120 км 250 кілограмами вибухівки влучає у монетку, ракета, якої не було у нашої Армії на момент нападу ворога, могла стати стримуючим фактором для ворога. Страх отримати в п’ятак – найкращий засіб утримати ворога від агресивних намірів. Але… йому не на часі. У Хомчака є важливіші потреби.

Читати далі

«Ширки» патріотів із сепарами множаться країною

По всій Україні спостерігаємо одне й те саме – створення коаліцій між “Слугами народу”, “Батьківщиною”, ОПЗЖ, “За майбутнє”, “Свободою” та регіональними партіями – без “Європейської солідарності”. Але у Запоріжжі зараз ідуть на рекорд. Там першим заступником голови облради ризикує стати одіозний Євген Балицький, колишній нардеп від ПР, сепар, ватнік, чорт і організатор “Бєссмєртних полков”. Подібні йому ватні діячі з ОПЗЖ та Оппоблоку із задоволенням підтримують його обрання. Але є принципове питання до тих партій, які принаймі декларують свою патріотичність: до “Батьківщини”, “За майбутнє”, “Єднання Буряка” і навіть до “Слуг народу”.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 30.11.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Крестный отец, Содом и российская угроза».

Читати далі

Щодо відсутності офіційної позиції Президента України

Заяви Володимира Зеленського є його особистою думкою і не відображають офіційної позиції Президента України. Це все, що потрібно знати про інтелектуальний локдаун з квітня 2019 року…

Читати далі

Негативні ПЛР-тести, антитіла та ризик зараження – як це пов’язано

Давайте розберемося, чому вважається, що на певний день захворювання, ще в активній його фазі, людина може бути вже не заразною, і як з цим пов’язані негативні ПЛР-тести при повній клінічній картині. Все справа в тому, що якщо імунітет працює як слід, на певний день в крові та міжклітинній рідини концентрація антитіл, лімфоцитів та лейкоцитів сягає такого рівню, що вірус перестає або майже перестає виділятися у навколишнє середовище.

Читати далі

Бюджет вимирання. Частина 1

У морі інформації, думок і відвертого спаму якось майже непомітно майже завершилася робота по підготовці до другого читання проекту закону “Про Державний бюджет України на 2021 рік”, прийнятого ВРУ в першому читанні ще на початку листопада цього року. Оприлюднених показників більш ніж достатньо для аналізу і розуміння. Особливо показовим є такий розгляд для співставлення гучних відверто популістських заяв влади із реальними діями, до яких беззаперечно відноситься планування доходів і витрат в державі. Крім низки попередніх нелестивих назв Бюджет-2021 після всіх виправлень і змін набув ще одну – “бюджет вимирання”.

Читати далі

Ви нас не залякаєте ні своїм інтелектом, ні локдауном на його ім’я

Не було б нічого страшного, якби ці клоуни просто видумували мудрі слова, щоб поржать під пиво. Але ж через їхню тупість, безвідповідальність, адміністративну імпотентність та імітацію бурхливої діяльності під прикриттям розумних слів, вмирають люди. Як можна толерувати таку трагічну неспроможність влади, і як можна знаходити хейт у спробах повернути найвеличнішому здоровий глузд?

Читати далі

Смена политландшафта или личная месть?

Климкин, Данилюк и Рябошапка заявили о создании “платформы для преодоления кризиса в Украине”. Что в этой компании “перекрасившихся” делает Климкин? Хорошо это или плохо для тех, кто единственной силой, способной привести Украину в Евросоюз или НАТО, видит “Европейскую Солидарность”? Рано делать окончательные выводы, но я уверен, что Пётр Алексеевич, имея давние связи с командой Байдена, был осведомлён о таком проекте. Как нам воспринимать Рябошапку и Данилюка – людей, которые, по сути, привели к власти зелёную банду? Воспринимать с холодной головой. И вот почему.

Читати далі

Верочка. На смузи вскормленный

Баба Люба: Доця, а шо там у ніх на цих бумажках, шо прям такий ажиотаж?
Верочка: Пять разных планов введения полного локдауна, на утверждение президенту.
Баба Люба: Ого. І який введуть?
Верочка: Ну понятно какой. Тот, шо Арсен Борисыч скажет.

Читати далі

Побудка с утренней Таней

Целую неделю вместо раздражительного Орка с вами буду хорошая и спокойная я.
И в тёплой дружественной атмосфере мы искренне порадуемся новым и свежим лицам нашей политической арены, их гениальным идеям, огромнейшим достижениям и тому, как бодро мы летим в светлое будуЮщее.

Читати далі