Що буде після Зеленського?

Джон Смит

Дискусія про майбутнє “Порошенка-безшансового” – це “чєм занять ідіота”. Насправді це частина іншого, більш важливішого питання.
Що буде після Зеленського?

Попереду величезне пограбування країни. Це буде кидок століття. Якщо навіть Зе не поверне Коломойському банк, а Захід йому чітко дав зрозуміти, що цього не пробачить, то, знаючи цих поців, Коломойський поверне по-іншому. Вони грабонуть на облігаціях, на землі, на приватизації та на всьому зразу.
В кишеню українцям залізуть так, що з м’ясом вирвуть.

Потім вибухне невдоволення.

А потім прийде нова влада.

Не треба бути Вангою, щоб це бачити.

Так от, як ми це прораховуємо, так прораховують наші вороги.

Саме для цього вже зараз стільки телеканалів у Медведчука, саме для цього РФ підживлює п’яту колонну своїми енергоресурсами за дешевими цінами, саме тому пхають Білого Вождя в якості молодого енергічного лідєра Нації.

Вони готуються. Вони хочуть, щоб владу на цей раз взяли вони, а не патріоти. Для цього їм треба з населення зробити збільшовизований зброд, об’єднаний єдиною ідеєю “вішати і стріляти, стріляти і вішати”. Очолить зброд формальний сашка захарченко (надя савченко, ківа, білецький чи черговий голобородько). А ниточки – у Кремля.

Ось звідси ці вкиди про Порошенка-безшансового. Групу патріотів треба дискредитувати, розколоти, позбавити лідерів. В день Х, коли люди зібралися на протест, їм треба, щоб патріоти вирішували, хто більш красівий і менш збитий льотчик. А в цей час наді-ківи вже кинули людей в криваві безлади. Потім бидло поб’йот вітріни, повішає кого там хоче, може навіть Вову Голобородька впіймають, це все неважливо. Важливо, хто поведе натовп в перші хвилини, того і влада.
А після різанини Коломойський навіть посилить владу. Бо медведчукам-коломойським обов’язково треба буде об’єднатися, щоб разом перемогти “группу патріотів”.

Так от шанси Порошенка – це взагалі не та тема. Це дурня, яку вкидають ззовні. Головна тема – не дати ворогам скористатися невдоволенням проти клоуна і не завести народ на манівці. Ось головна тема.
А щодо шансів кого б то не було, то якщо медведчуки, коломойські та іже з ними не будуть одразу позбавлені контролю над ЗМІ, то шанси ні Порошенка, ні Петренка, ні Сидоренка, не мають значення. Ці шанси помножать на нуль.
Якщо олігархи не будуть позбавлені своєї головної зброї, справа знову буде програна.

 

Автор