Анонс ексклюзивного інтерв’ю з Петром Порошенком (відео)

П’ятий Президент України ексклюзивно на “Прямому” за кілька годин до Нового року розповість про головні перемоги, поразки та виклики держави. 31 грудня о 20:00. Не пропустіть!

Читати далі

Прибічники не оцінять, противники не пробачать

Можете не сумніватися, що “позиція” “мертвим не допоможеш, треба відпускати їх вбивць і повертати живих” зовсім скоро трансформується в “Крим вже не повернеш, треба визнати анексію заради миру”. При цьому, як ви вже вчора переконались, коли не сталося повернення живих, так само і не буде миру, навіть після визнання Криму, навіть після здачі нових територій. Мир треба виборювати, в тому числі невідворотністю покарання для злочинців. Але зрадникам-малоросам цього ніколи не зрозуміти.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 30.12.2019 (фото, відео)

30 грудня 2019 р. збройні формування РФ 2 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 29 грудня збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було. Сьогодні, 30 грудня, на Донеччині відновила свою роботу станція “Скотувата”, яка у 2015 році зупинилася через постійні обстріли та зруйновану інфраструктуру.

Читати далі

Немного предновогодних цифр

С 01.01.2020 г. минимальная зарплата: в Украине – 4723 грн., что по сегодняшнему курсу составляет 179 евро, на расии – 12130 руб или 175 евро. То есть в “нищей” и уже почти шесть лет воюющей Украине, геть разворованной режимом шоколадного барыги, минималка даже чуть выше, чем в “прекрасной и зажиточной” углеводородной расии.

Читати далі

Новые гуманисты

Мне почему-то кажется, что для патриота и гражданина страны наивысшей ценностью является свобода и независимость страны. Или как? Мне почему-то кажется, что наши павшие воины боролись за свободу и независимость, не щадя собственных жизней, и это был выбор гражданина и патриота. Или как? Мне почему-то кажется, что возвеличивая до абсолюта ценностность жизни индивидуума, нас готовят к капитуляции. Если завтра Россия опять в полный рост попрет вперед, то мы будем про страну или про жизни, под чутким руководством наших новых гуманистов?

Читати далі

Це вже війна манкуртів з українцями

Як тільки влада зміниться – вони сядуть. Тут незаконний тиск на слідство, перевищення влади, дії на користь іноземної держави. Все. Назад в них шляху немає. Тільки вперед – виконувати політичні домовленості з Росією. Якщо Зеленський не догнав, то йому пояснять. Ці домовленості, “домашнє завдання” від чекістів, про яке вічно патякає Пристайко, озвучує їм Путін. Це завдання – “побєдіть националістов”.

Читати далі

Отакий-от карнавал. Буквальний

Якщо бути чесним перед собою, то Україна буквально за вісім місяців пройшла стрімкий шлях від парламентсько-президентської республіки олігархічного типу до монархії олігархічного типу. І ця монархія аж ніяк не конституційна. Вона абсолютна. І це не перебільшення і не метафора, а реальність.

Читати далі

Ти сам це зробив

Не треба ховати очей. Нинішня влада, яка тебе так обурює, владою стала в тому числі завдяки тобі. Так, я знаю, ти не мав бажання допомагати ворогам, політботам і корисним ідіотам, які захоплено валили Порошенка. Ти всього лише проспівав з ними в унісон, і твій спів додав ще десяток голосів до 73%. Кожен проспівав потрошки, і… Ти просторікував, що Порошенко «бронзовіє»? Гаразд, тепер ти смакуєш Зеленським. Так краще? Рано чи пізно українці замінять коміків і знову встануть на рейки реформ. І от тоді мені буде дуже гірко, якщо ти знову заходишся підспівувати ворогам, політботам і корисним ідіотам.

Читати далі