Ми не в кіно. Хепі-енду не буде

Оце я в межах новорічної відпустки дивлюся 1+1 по телевізору в готелі. А там “Любовь в большом городє 3” з Зеленським, Кіркоровим та російським актором таким смішним із “поліцейського з Рубльовки”. І я починаю розуміти декілька речей, які раніше не розумів. Чому всі ці ідіоти реагують на кожний провал своїх ідіотських ініціатив лише зміцненням своєї впевненості в тому, що вони все роблять правильно, треба лише посилити лупашево. Це кінематографічна логіка романтичної комедії з хепі-ендом.

Читати далі

СМИ отдельно, общество отдельно?

Одна из странных реалий нашей жизни – понятие о неких отдельных от общества “свободе и правах СМИ”. Проистекающих из понятия самоназначенной (или назначенной хозяевами) якобы отдельной касты “журналистов”. Например, в Штатах вся свобода прессы происходит от Первой поправки. Речь в которой идет не о некой институции, а о свободе слова ДЛЯ ВСЕХ и свободе прессы как понятии изложения и распространения этого слова в печатном виде.

Читати далі

Открыли? Закрывайте! (фото)

Когда писала про то, что Харьковскую область ждет сериал «Мост», я точно знала, что таки ждет. Это все знали, даже сами ремонтники. Но чтобы так быстро?! Не успело еще стихнуть эхо от аплодисментов и губернаторской победной поступи на свежеотремонтированном мосту, как его вчера закрыли снова. Мост, а не губернатора. Спустя три дня с момента пышного открытия. Интересно, кто теперь должностью ответит, ведь главу харьковского автодора уволили. А может, чувак сам ушел, по собственному желанию? Просто знал, чем и как скоро это закончится.

Читати далі

Ми знову приїхали (відео)

Нардеп соціал-лібертаріанців Устенко заявив, що “в 14-му році було прийнято “закон про мову”, що спровокувало події в Криму” © Це поки що, може, і неофіційна позиція його партії, але фактична – забагато вони та їхній лідер роблять малоросійських реверансів в бік РФ, тому багато “слуґ” поводять себе як депутати Держдуми, а не Верховної Ради.

Читати далі

Мовні ревізіоністи

Слуги народу вирішили провести ревізію Закону про мову. Законопроект про медіа, який в закритому режимі був розроблений Комітетом з питань гуманітарної та інформаційної політики, нарешті став доступним громадськості. Проте насправді він передбачає ще одну дуже сумні річ: це ревізія деяких норм закону про мову, які передбачають посилення ролі державної мови на телебаченні та радіо.

Читати далі

Поздравляем с выдающимся антикоррупционным достижением

Проклятый коррупционер Гройсман два года назад закрыл одну из самых масштабных коррупционных кормушек – систему возмещения НДС по принципу “Сначала тем, кто занес, потом когда-нибудь остальным”. Два года назад НДС стал возмещаться автоматически без участия ценного мнения чиновника. Но вчера это позорное наследие кровавых барыг было преодолено.

Читати далі

Вова, иди работай

Эй, чувак, я – твой прямой работодатель. Звиздуй работу работать уже. А то как-то странно получается. «Відкриття залізничного сполучення РФ з анексованим Кримом через Керченський міст засудили у Європейському Союзі, а також в ООН», и только наш у3,14день булавоносный молчит, как рыба об лёд. Нам Крым уже до звизды? Или ты только с волонтёрами бороться гаразд? Хотя о чём это я? Тебе ж некогда. У тебя ёлки.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 25.12.2019 (відео)

25 грудня 2019 р. збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 8 разів. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 24 грудня збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Збройні формування РФ продовжують перешкоджати роботі патрулів СММ ОБСЄ. СММ ОБСЄ інформує про 6 випадків відмови та 1 випадок затримки патрулів Місії у доступі до непідконтрольних урядові України територій.

Читати далі

ЗЕлепень, а де ти?

Після виборів президента, виграних пахолком олігарха Коломойського, мережа була сповнена постами, де ви смакували, як порохоботів невдовзі примусять мести вулиці та мити машини. І ще тоді я писав, що перед Новим роком виставлю своє фото з недешевого ресторану і підпишу його промовисто «ЗЕлепень, а де ти?» Я був переконаний, що буде от саме так. Сьогодні я виконую обіцянку.

Читати далі

Какие страшные люди раньше были… Не то что сейчас

Получилась отличная подборочка лучших людей страны. И это далеко не все звёзды. Любо-дорого посмотреть. Не то что раньше – барыга на бандите Райниным погоняют. Офшоры, Липецкая фабрика, торговля на крови, Роттердам +… А теперь заживём! Но это не точно.

Читати далі

Різдво…

Коли ми вірили і помічали, ми вигравали. Добро вигравало, чорти тікали, а Зло шипіло за червоним муром. Невже важко повторити? Це нам під силу. Ми вміємо ділитися останньою хлібиною і рибиною з тими, хто у скруті. У нас хворі на клінічний совок одужували. У нас незряча і неходяча Армія нашими зусиллями встала і пішла в бій – нашою вірою. Ми можемо, головне в це вірити… Зоря сходить темної ночі… Із Різдвом, Люди Світла і Воїни Добра!

Читати далі