Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 10.12.2019 (фото, звіт ОБСЄ, мапи)

10 грудня 2019 р. збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було. 9 грудня збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули три військовослужбовця Об’єднаних сил.

Читати далі

Чи був Париж вартий меси? (фото, відео)

Чи відбулася здача інтересів України? Чи перейдені “червоні лінії” зараз? Ні. І це вже добре. Ми сконцентрувалися на цьому. Ми домагалися цього. Ми домоглися цього. Сталося щось, що зробило неможливим перехід “червоних ліній” в майбутньому? Сталося щось, що зміцнило позиції цих самих “інтересів України”? Чи досягнуті якісь результати на нашу користь, крім обміну полоненими? Ні. Сталося щось, що збільшує наші ризики, і є послаблення позицій? Так. Ризики зберігаються. І за руками чинної влади тепер треба стежити ще уважніше. Тому не розслабляйтеся. Далі неминуче буде.

Читати далі

Проспектам Бандери та Шухевича в Києві бути!

Шостий апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Київської міськради про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери та проспекту Генерала Ватутіна на проспект Романа Шухевича, повідомив народний депутат Володимир В’ятрович на своїй сторінці в Facebook.

Читати далі

Північний потік-2 буде зупинено!

Санкції, які зупинять роботи з будівництва Північного потоку-2, таки включені в законопроект, яким ухвалюється оборонний бюджет США. Очікується, що проект буде проголосований в обох палатах американського парламенту і підписаний Президентом Трампом до початку Різдвяних свят. Введення цих санкцій має потужну підтримку обох партій як в Сенаті, так і в Палаті представників. А тим часом у Балтійському морі складні погодні умови. Ну бо зима, а що ж.

Читати далі