Лютые новости – 28.12.2019

Мне интересно куда делись наклейки “ЗЕ команда” с автомобилей? Наклейте их обратно на авто, люди должны знать “героев”, которые привели к власти Антимайдан.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 28.12.2019 (звіти ОБСЄ, мапа)

28 грудня 2019 р. збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 6 разів. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 27 грудня збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. До уваги громадян! КПВВ “Майорське” 29 грудня не працюватиме.

Читати далі

Відтепер всі ми – обмінний фонд

Вбивць, злочин яких доведено, і покарання за яке – довічне ув’язнення, відпускають на волю. Порушуючи все, що тільки можливо. Вбивць Небесної сотні, провина яких доведена, звільняють через нового прокурора, а вбивці не заперечують свої вчинки. Волонтерів без жодних доказів кидають за грати. Все. Крапка. Система офіційно і повністю зламана. Зеля виконав свою головну обіцянку, але тепер система на боці не правди, а вона повністю на боці вбивць і терористів. Захисту немає. Навіть теоретичного. Вбивай, гвалтуй, грабуй – тебе відпустять. Сомалі, країна хорору і терору. Біжить, глупці. По вас йдуть.

Читати далі

Кіберкомандування США планує інформаційну війну для протидії втручанню Московії у вибори 2020 року

Військові кіберчиновники розробляють тактику ведення інформаційної війни, яку можна було би застосувати проти високопоставлених московитських чиновників та олігархів, якщо Москва намагатиметься втрутитися у вибори в США 2020 року шляхом злому виборчих систем або спричинення розбрату, заявляють нинішні та колишні високопосадовці США.

Читати далі

«Вугілля до*уя» © Частина 2

Звідки приходить вугілля на ДЕРЖАВНУ КОМПАНІЮ Центренерго. В липні на Центренерго зайшли менеджери Коломойського, і вже в серпні державна компанія завезла перші 100 тисяч тонн російського/донбаського вугілля… У вересні 200 тисяч, в жовтні – 300 тисяч, в листопаді – 400 тисяч. Експорт антрациту з ОРДЛО через азовські порти РФ різко скоротився. Одночасно з Білорусі потягнулися на Центренерго потяги з «білоруським антрацитом». Збіг? Занадто багато збігів. “Реінтеграція окупованих територій” вже йде повним ходом. І ніхто не волає про торгівлю на крові. «При Пороху такого не було!» ©

Читати далі

Віктор Муженко: Сучасні загрози стратегічного характеру навколо і всередині України

Незаконні і бездоказові обвинувачення військовослужбовців є нічим іншим, як наданням іноземній державі допомоги у проведенні підривної діяльності проти України як на міжнародній арені, так і всередині держави. Знищення бойового духу нашої армії шляхом необґрунтованого “змушення до звільнення” досвідчених професіоналів, скорочення чисельності особового складу є загрозою обороні країни.

Читати далі

Подсказка технократам

Нынешний премьер-министр Украины сказал, что экономика Украины должна расти на 7% в год. И для выполнения этой задачи были предприняты некоторые реальные механизмы, как например, арест военных и волонтеров, с целью последующей перепродажи их Порошенко. Но к сожалению этих денег не хватило, чтобы удержать экономку страны на плаву. Но есть у нас в стране один человечек, зовут его Игорь Валерич. Он должен государству 5,5 млрд долларов, что составляет 4,2% ВВП Украины или около 13% бюджета страны. Так вот…

Читати далі