Вопрос риторический

Не можешь выиграть войну силой – удержи нацию на плаву, хотя бы хитростью. Не пуская сюда российских всяких “вороваек” с концертами, российские сериалы и книги. Поддержи своих. Сделай хотя бы это, и тогда ты проедешь этот маршрут на трамвае относительно безболезненно, сделав хотя бы что-то. Если уж так боишься смотреть в глаза войне…

Читати далі

Заручники “родной гавані”

Кримський “єдінорос” їхав в Україну за закордонним паспортом і був затриманий СБУ. Якщо збережуться санкції, всі власники російських паспортів, отриманих в Криму, автоматично залишаються нев’їздними в цивілізований світ, а нове покоління дітей, там народжених та доросших до паспортів, назавжди стає заручниками “родной гавані” і “камнєй с нєба”. Така побічна дія того охаяного і неоціненого “безвізу”, за який так вигрібав від вдячного населення Порох.

Читати далі

Порошенко молчать не будет

12 декабря будет решаться вопрос о продолжении санкций для россии. И как вы думаете, кто озабочен этим вопросом? Кто обращается к новоизбранному председателю Совета ЕС Шарлю Мишелю с призывом продлить санкции для агрессора? Петр Порошенко. Нет, не уехал в отпуск. Не греется на солнышке каких-нибудь приятных островов. Ему болит за Украину. Зеленский ни единого раза не обратился к ЕС с меседжем о необходимости продления санкций. А он вообще про них знает? А если знает, то почему игнорирует такие важные вопросы? Хотя ответ мы знаем. К сожалению.

Читати далі

Скабєєвський формат

Зеленському ось так просто додзвонилася російська пропагандистка Скабєєва. А він підняв трубку з російським номером. І ще якийсь час потриндів, щоб його вже точно можна було запеленгувати. Любитель країни в смартфоні підставив під удар не тільки себе, а й тих, хто був поруч із ним. Некомпетентний дилетант дав можливість ворогу обезголовити керівництво України. Ворог не скористався цією можливістю тільки тому, що зелений клоун не є непримиримим ворогом Кремля. Його вбивати не треба. Він сам лізе ворогу в руки. Він підставляється під удар і тягне з собою Україну.

Читати далі

Зірка на ім’я Наос

Біда в тому, що демократія – це влада більшості над меншістю. Ця влада отримується єдиним шляхом – популізмом. Так ось, тупі “скептичні” ідеї стають все більше і більше популярними. Незабаром більшість не захоче науки. А не захотівши науки, втратить технології, а втративши технології, буде крутити верблюдам хвости замість того, щоб розширювати горизонти пізнання і можливостей.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 05.12.2019 (мапа)

5 грудня 2019 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано. 4 грудня збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт електричної мережі сьогодні контрольно-пропускні операції на КПВВ “Гнутове” не здійснювались. Роботу КПВВ “Гнутове” розпочне 6 грудня 2019 року у штатному режимі.

Читати далі

Лютые новости – 04.12.2019

Когда успешный жокей с ростом 152 см и весом 55 кг рвётся играть в высшую баскетбольную лигу нападающим, это считается психическим отклонением, а когда успешный комик, ничего не понимающий ни во внешней политике, ни в экономике, идет в президенты – это норма. Внимание! Обращаюсь ко всем сторонникам Зеленского. Есть среди вас такие, кто реально верит, что банки будут давать вам кредиты под 5% и тут же брать у вас эти деньги на депозит под 17%?

Читати далі

Покидьки цілеспрямовано знищують армію

Треба подивитись в очі реальності – наразі ще діє інерція розвитку, започаткована Президентом Порошенком, але вона затухає. ЗСУ далеко не пріоритет для “нових ліц”, армію поступово починають загоняти в чорне тіло, її моральний дух занепадає – і виправити це вийде нескоро, тим більше, ніхто і не збирається.

Читати далі

Шановна Служба Безпеки, не доводьте людей до гріха

Якщо на Майдані напередодні річниці розстрілу Небесної Сотні буде хоч натяк на цей концерт, наслідки будуть набагато яскравішими, ніж ви можете собі уявити. Завтра буде колективне звернення народних депутатів. Проте, дуже радимо його не чекати, а видати заборону на в’їзд співачкам ротом таких високохудожніх текстів.

Читати далі

«Україна – це я», – сказав кожен із них

Найбільший, найцінніший урок, який винесли з війни такі як я, – це те, що нам не потрібно дозволу, щоб втрутитися. Що у країні немає не наших справ. Що ми можемо пхати свого носа у армію, школу, медицину, державні закупівлі, ходити на суди і мітинги, писати, виступати з пікетами, збирати і витрачати гроші, заявляти свою позицію. Що на питання «Тобі більше всіх треба?» можна спокійно відповідати «Так».

Читати далі

Тактика прикриття, узгоджена з Кремлем

“Ми рвемо на собі сорочку – за вас, рідненькі, за Україну, за НАТО, але… обставини сильніші за нас. Тому на виході маємо: за Коломойського, за Москву, за “мир”. Але ж ми намагались, русофобили, зі шкіри лізли!” За Гамбурзьким рахунком будемо судити… ні, не 9 грудня. Зелена адміністрація навчилась добре зберігати підкилимні домовленості. Основна інформація за результатами особистої зустрічі Зе і Пу (саме вона стане вирішальною) спливе на поверхню перед Новим роком і буде видаватись порційно. Ще одна тактика: поступове привчання наріду до нових реалій на тлі розслаблених Новорічних свят.

Читати далі

Європа в “лапах” Росії, або Чому домовленості з агресором є пасткою для України

Висилка російських дипломатів, які виявились агентами ГРУ, причетними до вбивства громадянина Грузії в Німеччині, у французьких Альпах знайшли цілу базу російських шпигунів… Ці два невеликі, в масштабах загрози від Кремля, епізоди ще раз доводять те, що з Кремлем не можна домовитися з жодного питання. Крім плювків в обличчя європейські дипломати, що говорять про відлигу та новий курс по РФ, не отримують більше нічого. Почуйте Росію та Донбас.

Читати далі

Болить за Україну? Приходь!

8 грудня о 13:00 ми зберемося на Майдані. У Києві, що найважливіше. І у всіх містах України теж. Ми зробили діючій владі достатню кількість попереджень про неприпустимість здачі інтересів України. Мабуть не дійшло. Момент істини близький і настане в Парижі 9 грудня. І тепер буде навіть не попередження. Ми зібрані, відмобілізовані та готові протидіяти. По-справжньому. А тепер ми не попереджаємо – ми виходимо НЕ ДАТИ зробити фатальний крок. І ми не відступимо. Не варто намагатися “розміняти” Україну. Ні владі. Ні “втомленій Європі”. Нас ДОВЕДЕТЬСЯ почути.

Читати далі

Зведення станом на 07:00 05 грудня 2019 року (мапа)

4 грудня збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Вчора втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

Читати далі