«Ми всі – президенти» чи «Ми всі – клоуни»?

Ні загиблі та поранені на фронті, ні поховання закатованого в полоні не завадили президенту відвідати концерт Кварталу 95, де його було зустрінуто заслуженою овацією, та всі добре повеселилися. Про демонстративне ігнорування заходів річниці отримання історичної автокефалії ПЦУ годі й казати.

Читати далі

Марина Порошенко через тиск ОПУ достроково припиняє повноваження Голови Українського Культурного Фонду (відео)

«Претензія до мене одна – моє прізвище. Я ношу його понад тридцять років і пишаюся ним. Воно увійшло в історію України, і ніхто – ні нинішній президент, ні міністр культури, – викреслити його не зможе. Тож прізвище міняти не збираюсь. І боротися за посаду – також не буду. Я маю честь!», – наголосила Марина Порошенко.

Читати далі

Навіщо нам помісна церква? Погляд атеїста

Річниця Об’єднавчого собору, який поклав початок створенню помісної автокефальної Православної церкви в Україні, знову здійняла в мережі хвилю бурчання штибу «релігія віддалена від держави, чому держава займається справами релігії?» та «21-е сторіччя на дворі, а вони в церкви граються». Чому ж так важливо було Україні здобути власну помісну церкву? Викладу погляд, ніяк не пов’язаний з догматами віри, чисте раціо.

Читати далі

Культивування мови ненависті колаборантською владою

Акцентування на “злочинах ветеранів” є дикою маніпуляцією. Адже для значної частини таких правопорушників служба в зоні АТО стала лише епізодом у їхньому житті. Мотивами їх участі в окремих злочинних діях найчастіше були не короткі армійські епізоди, а весь перебіг попереднього життя, сповненого кримінального присмаку або ж депресивної побутової невлаштованості. Але про це не скажуть на всіляких Ге+Ге та їм подібних. Там чітко роблять акцентацію щодо “злочинів скоєних ветеранами АТО”.

Читати далі

То хто ж справжні фашисти у степах України?

Шість років Україна відбивалася від тавра «фашисти». Шість років за поребриком нас називали не інакше ніж фашистами. Шість років росія вкидала колосальні ресурси у формування іміджу України – фашистської держави, у якій гноблять і переслідують людей за національною ознакою. Виходило так собі. Як не ліпи, воно не ліпиться, коли у «фашистів» – тобто у нас прем’єр-міністр Гройсман. Згадайте свої емоційні реакції на це тавро.

Читати далі

Кукловоды готовились более чем тщательно

Вчера встречался с другом детства – он сейчас крупный специалист по НЛП и психологии масс. На мой вопрос: “Как же так?” ответил: “Элементарно, Ватсон…” и бросил на стол брошюрку некоего Avram Noam Chomskу (тот ещё фрукт, между прочим, профессора Массачусетского технологического института. Говорит, тем, кто подходит СИСТЕМНО к борьбе за власть, достаточно заполнить пустые клеточки трафарета своими вводными.

Читати далі

«Главное, что мы начали общаться» ©

Они унижают наших героев – “националисты не дают договариваться!” И ты наблюдаешь, как их “гасят”. Одного за другим, как будто это кому-то пообещали. Они не видят нас сильными. Не видят независимыми. Не видят успешными. Впрочем, как и всех, кто имеет с ними общую границу. В то время как сами не так и сильны. Сами не так и успешны. “Величия” нет, они просто блефуют! Они нас ненавидят, и это елейное “давайте как раньше”, “дорогие братья” – до очередной аннексии очередного куска твоей территории.

Читати далі

«Плохие» Минские – это единственный реальный путь к победе

Раз уж 73% выбрали шоу, то по крайней мере хотя бы активное меньшинство ОБЯЗАНО понять, что Минские – это бутыль с ядом, предназначенная для врага. Что нужно не избавляться от опасной бутыли, а продолжать поить ядом из нее врага. Не пить из бутыли самим (особый статус на постоянной основе, выборы без вывода российских наемников, вооружения и войск), не выбрасывать бутыль («плохие Минские, плохие, откажемся от них!»), а поить из бутыли врага. Методично и целенаправленно. Иначе проиграем. Мы слишком слабые, чтоб позволить себе быть еще и глупыми.

Читати далі