Це вже війна манкуртів з українцями

Джон Смит

Ми в новій реальності. Влада перетворилася на ОЗУ на виконання домовленостей з Росією. І тепер чекісти легко підвісили це ОЗУ на гачок, як чекісти завжди роблять.

Портнов і Лукаш висловлюють “огромную багодарность всєм прічасним к освобождєнію бєркутят” і одночасно розпочинають етап переслідування Майданівців.

“Всі причетні” – це подільник Портнова при регіоналівській владі Рябошапка. Це адвокат Єфремова – Смірнов. Це прокурори і судді, що відпустили цю падаль. І це сам Зеленський, що дав на таке дозвіл. От вони і є всі причетні. Всі вони, допомігши втекти з-під варти злочинцям, пішли на таке відверте порушення закону, що тепер вони – організоване злочинне угрупування.

“А тепер, – пише Портнов. – появілось окно возможностєй саджати учасників Майдану”.

Ця можливість у нього з’явилася саме через те, що через дурість зеленої гниди владу помазали спільним криміналом. Як тільки влада зміниться – вони сядуть. Тут незаконний тиск на слідство, перевищення влади, дії на користь іноземної держави.

Все. Назад в них шляху немає. Тільки вперед – виконувати політичні домовленості з Росією. Якщо Зеленський не догнав, то йому пояснять. Ці домовленості, “домашнє завдання” від чекістів, про яке вічно патякає Пристайко, озвучує їм Путін. Це завдання – “побєдіть националістов”.

А це вже війна манкуртів з українцями. Манкуртів до неї змусив зовнішній ворог. Хто б тепер не переміг в цій війні, вона зруйнує нашу оборону зсередини, а залишки манкуртів потім розбіжаться, як таргани. Хто в Ізраїль, хто у Францію до жінки і дітей, а хто в Рашку. Ні Зеленський, ні Кіперман з Гєллєром, оці пацани, що таємно зустрічалися з Богданом, не підуть з автоматами в ліси воювати проти бурятів. Туди піде Петренко і Сидоренко, котрого зараз Портнови, Смірнови і Бабікови будуть саджати в тюрягу.

Але зелена худоба не здатна це зрозуміти. Бо доля худоби – це мекати-бекати і зекати про нову епоху і бути м’ясом на чужій фермі.