Делите всё происходящее всего на две фракции

18+
Наконец-то сформулировала для себя максимально лаконично. Никаких претензий у меня не было к Пороху. Вообще. Несмотря и вопреки. Никогда ни полслова. По одной простой причине. В переломном 14-м я научилась одной штуке. Делить всё происходящее на две всего фракции: …

Читати далі

Ситуація з Фединою та Звіробій нагадує провокацію від влади

Наразі вороги України порахували, що зараз найбільш сприятливий момент, коли можна повести активний наступ проти справжніх патріотів і народних героїв України, а протести, які можуть появитися, вдасться досить легко подавити. І таким чином збити ріст протестного потенціалу на самому початку. Напевне, ворогу не терпиться перевести режим окупації України з неявного, тіньового, завуальованого в відкритий і офіційно оформлений.

Читати далі

Однажды, двадцать лет спустя

20 лет ты на сцене, под овациями в основном. Ты привык, что тебя хвалят, тебе аплодируют, на твои концерты продаются билеты, ты собираешь полные залы. Ты питаешься энергетически от своих концертов, ты зависим от признания и оваций. Ты все время смеёшься над действующими политиками, а на твоём веку их было уже много, за 20-то лет. И вот в один момент ты таки на хайпе, усталости от войны, незрелости нации и массе недочетов в предвыборной кампании оппонента срываешь джекпот. И ты становишься этой самой властью.

Читати далі

Дума про Йолку

Всі попередні роки Бог ніс нас на руках та допомагав в усьому. Перемагати на війні, реформувати державу, розбудовувати Незалежність, зміцнювати суверенітет, отримати Томос. Зараз ми плачемо та волаємо про те, як же можна було так швидко змарнувати все? А так стається тому, що ми чомусь почали вважати себе дуже багатими. Насправді, ні. Не такі ми вже, як виявляється, були багаті, нас можна досить легко розвернути в зад тайожному союзу. Перспективи в нас не найкращі. Але.

Читати далі

Висящее на стене ружьё вот-вот выстрелит

В чём “прелесть” сегодняшней “власти”? Она создала все необходимые для Майдана предпосылки в рекордные сроки – всего лишь за каких-то полгода. Такой плотности шизофрении, идиотизма, подлости, трусости и откровенного слива страны на один квадратный миллиметр украинского политического пространства еще год назад невозможно было себе даже представить. Так что пуншу, разумеется, быть.

Читати далі

Один из мифов Зеленой Команды

Давно хотел разобрать один из мифов Зеленой Команды – ПУТИН БОИТСЯ ЗЕЛЕНСКОГО. Причем это не пропаганда вниз на население, это именно миф, который ходит внутри самой Зеленой команды. И именно с этим мифом связано желание Зеленой Команды поскорее свести глаза в глаза Владимира Александровича и Владимира Владимировича в рамках любого переговорного формата. Чтобы найвеличніший лідер сучастности задавил Путина своей харизмой и выбил из Путина какие-то уступки. Ну потому что Путин же боится\опасается и должен будет на них пойти.

Читати далі

Що там ще прекрасного в квітучій Зеленій країні?

Що маємо на сьогодні. Заборгованість по ЖКГ станом на 1 жовтня 2019 перевищила 52 млрд. Середня платіжка за ЖКГ в жовтні виросла на 30% і досягла в середньому 940 грн. А це ж тільки жовтень, зайчики. Це неодмінно прискорить зростання боргів. Заборгованість по ЗП в жовтні досягла 3,4 млрд гривень. В жовтні минулого року цей показник складав 2,9 млрд, тобто +20% за рік. Доходи держбюджету станом на жовтень вже не отримали 47 млрд від плану, тобто дохідна частина річного бюджету вже не виконується на 5,5%.

Читати далі

Скажи мені, і я тебе впізнаю, або Богдан – трамвайний хам

Для подібного гатунку людей Майдан і війна розглядаються тільки в розрізі їхнього особистого благополуччя. Ніякі етичні, гуманітарні і спільні цінності цих людей не хвилюють. Добро – це коли мені добре. Якщо для комфорту Богданів потрібно зрадити країну, підставити когось, послати на смерть, пограбувати калік, – вони з легкістю на це йдуть. Егоїзм – базова характеристика совка. Младориги гірші за ригів.

Читати далі

Отже, час настав

Ми збираємось на Банковій 8 грудня, у неділю, о 19:00. Ми проведемо там ніч, наступний день, коли будуть йти перемовини у Нормандському форматі, і дочекаємося новин з Парижа. Ми впевнені, що пан Зеленський на перемовинах буде налаштований більш обережно, якщо знатиме, що вдома його чекатимуть… в усіх сенсах. Якщо Україна в особі Зеленського не здасть позиції, не домовиться із ворогом і не капітулює – добре. Якщо навпаки – тим гірше для Зеленського і його оточення. Поснідаємо в пеклі. Беріть поганий настрій, є підозра, що він знадобиться.

Читати далі

Зібрав Цар тусу Бояр в Богданових хоромах… (відео)

Після відеоролика, закинутого в мережу офісом президента, МВФ дуже серйозно задумається про співпрацю з Україною в плані кредитування. Для них пріоритетом є країни з ринковою економікою. А не те повністю ручне управління, показане нам в рекламному полусеріальном ролику. Можливо, це зроблено навмисно, щоб наблизити такі бажані для Коломойського російські кредити.

Читати далі

2021. Фінішна пряма зникнення Білорусі

Росія кінцево поглинає Білорусь. До 2021 року планує об‘єднатися в «союзну державу» з одним парламентом та урядом. Це ще один показник, що може статися з Україною, якщо нас розвернуть назад. Це ще один сигнал суспільству. Росія не відступиться від своїх планів створити новий Радянський Союз. І в ці плани 100% входить Україна. Питання лише в тому, чи дамо ми знищити себе шляхом Білорусі. Наступною в цьому плані Путіна може бути Україна…

Читати далі

Мы все помним, Арсен Борисович

Давайте вместе вспомним, что именно “русскоязычному украинскому националисту” Авакову мы обязаны в первую очередь приходом к власти веселого театра говорящих собачек Коломойского. Зашатался Зеленский – Аваков от него отстроился. “Это не я, смотрите, я – патриот!” Нет, Арсен Борисович. Это вы. Это ваших рук дело. То, что происходит, – прямое следствие ваших действий. И всегда будут люди, которые об этом не забудут.

Читати далі

За шість років не змінилися тільки люди

Я був переконаний, що після перемоги Революції Гідності вже за півроку з кожного другого вікна ми почуємо: “Нас обдурили!!!”, що президента, обраного після Майдану, зненавидять ще сильніше ніж Ющенка, і що на цю радість знову повернуться риги. Сталося інакше.

Читати далі

Зведення станом на 07:00 02 грудня 2019 року (мапа)

1 грудня 2019 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Вчора, під час виконання бойового завдання, на невідомих вибухових пристроях підірвалися два українських військовослужбовця. Внаслідок вибухів наші воїни отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву. У листопаді 2019 року втрати збройних формувань РФ склали 107 осіб. 41 окупант був ліквідований, а ще 66 – складають санітарні втрати ворога.

Читати далі

Петро Порошенко виступив перед учасниками молодіжного форуму ВГО «Солідарна Молодь» (фото, відео)

«Шість років тому українська молодь вийшла на Євромайдан, щоб висловити своє рішуче «ні» розвороту України від європейського майбутнього – в бік Російської імперії. І сьогодні Україна знову потребує захисту. Не бійтеся. Знаєте, чим ми відрізняємось? З нами правда. Не будьте байдужими. Зараз як ніколи ви потрібні своїй країні. Вірте в Україну. Ми маємо захистити реформи – і рухатися вперед», – закликав Петро Порошенко.

Читати далі