Володимир В’ятрович: СБУ має розслідувати і притягти до відповідальності учасників зборів сталіністів

Заборонена КПУ провела захід з відзначення 140-річчя Сталіна. «Повернення культу Сталіна в Росії починалося з того, що влада не помічала спрямованих на це «громадських» ініціатив, а потім і сама взялася за його розкрутку. Не сміємо допустити подібного в Україні, Служба безпеки України має розслідувати та притягти до відповідальності учасників зборів сталіністів, як передбачено законодавством. Сьогодні скерував відповідне депутатське звернення до пана Баканова», – написав Володимир В’ятрович на своїй сторінці в Фейсбук.

Читати далі

В офісі «ЄС» презентували спецпроект фонду «Повернись живим», присвячений учасникам «Invictus Games-2020» (фото)

Вчора голова фонду Віталій Дейнега завітав до Відкритогоо офісу ЄС, привітав з прийдешніми святами та розповів Петру Порошенку, Ірині Геращенко, Ростиславу Павленку, Марії Іоновій про новий календар на 2020 рік, присвячений ветеранам, учасникам змагань «Invictus Games-2020». П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко та його Благодійний фонд системно підтримують українську команду «Invictus Games».

Читати далі

Партія «ЄС» вимагає від ГПУ порушити кримінальне провадження проти Труби та фігурантів «плівок Труби»

Партія «Європейська Солідарність» вітає звільнення дискредитованого голови ДБР Труби і вимагає від ГПУ порушити проти нього кримінальне провадження за скоєні Трубою злочини. Обов’язковою умовою очищення ДБР є розслідування так званих «плівок Труби», записаних у кабінеті екс-керівника ДБР. Саме звільнення Труби здійснено з порушеннями Конституції. Партія «Європейська Солідарність» наголошує на неприпустимості порушення Конституції та закликає Володимира Зеленського і парламентську більшість перед здійсненням подальших кадрових змін у ДБР привести законодавство, яке регулює його діяльність, у відповідність до Конституції.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 27.12.2019 (фото)

27 грудня 2019 р. збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 9 разів. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав порання. 26 грудня збройні формування РФ 17 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовців Об’єднаних сил отримав поранення. У період Новорічних та Різдвяних свят КПВВ “Станиця Луганська” працюватиме в штатному режимі щоденно відповідно до зимового графіку роботи з 8:00 до 17:00.

Читати далі

Эксперимент

Интересный эксперимент получился – опытным путем получить ответ на вопрос: чему раньше научатся зебизяны – тырить из бюджета бабло или управлять страной так, чтобы она развалилась на радость дедушке ху и бабушке бе. Я вам человеческим языком говорю. Это Порошенко ворует деньги из бюджета. Он, когда уходил, сделал дубликат ключей от бюджета. Вечером тихо приходит и крадет.

Читати далі

Хакери на чолі Фонду держмайна

Голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко на посаду був призначений у вересні 2019 р. В інтерв’ю «Лівому берегу» він не збрехав – країну таки хакнули. Але правда в тому, що байки про шляхетних хакерів, які грабують виключно багатих, аби помститися за кривди бідних, – казки рівня казок про Робін Гуда. Хакер – злочинець, його мета – грабувати. І ми вже це бачимо. Старі схемщики на митниці Нефьодова. Особа з реєстру корупціонерів очолює НАБУ. А у Фонд держмайна призначено фігуранта кримінальних справ.

Читати далі

Фигнам от президента

Это не юрта и не иглу, а фаллический символ, и это не каток, а суррогат — каток под ОП, он же не для того, чтобы катались, а чтобы был. У нас и реформы не для того, чтобы что-то произошло, а для того, чтобы были, или хотя бы их видимость. И закон про рынок земли у нас будет не для того, чтобы, а потому что пошёл ты на хрен, вот почему. И особенно изменения в Конституцию.

Читати далі

Вибачте нас

Мені не вперше бути Сантою. Але цей раз абсолютно особливий. Вперше моєму внутрішньому Санті було так боляче. Складніше за все дивитися в ці очі. Там є те саме, що й у інших дітей. Цікавість, бешкетництво, мільйон питань до цього світу. Але є ще щось. Слід війни. Вона заглянула до них в очі, коли забирала батьків. І залишила свою мітку. Назавжди.

Читати далі

И при чем тут Гончарук?!

Есть все основания надавать подсрачников Кабмину, и в то же время Гончарук вызывает что-то похожее на жалость. Ведь он не контролирует правительство. Правительством и экономикой борзо рулят из офиса преЗедента. Политтехнологи пытаются отделить офис от правительства, делая вид, что забыли – Зеленский узурпировал беспрецедентные полномочия. Несравнимые с полномочиями всех своих предшественников. Это по всем признакам правительство Зеленского, а не Гончарука.

Читати далі

Когда полыхнет, этот пожар будет уже не потушить

Все сколько-нибудь адекватные люди понимают, что это не Зеленский укрепил гривню, что не НБУ допустило укрепление гривни, а просто Минфин занимает как наркоман у знакомых. И отсюда и курс такой, и больше ничем кроме займов курс не подкреплен. Все просто сидят и ждут, когда эта пирамида обвалится, как ГКО в рашке в 98-м. Все, у кого бабки есть, сидят и ждут и при малейших признаках 3,14деца начинают выход. Отсюда и рост цен при падающем долларе, люди готовятся к курсу по тридцать. Значит ли это, что все навернется завтра? Нет. Значит ли это, что все навернется в следующем году? Тоже нет, на самом деле.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 20 – 26 грудня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 20 – 26 грудня 2019 р. ЗРАДА Спецпризначенці штурмували залу Апеляційного

Читати далі