Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 15.12.2019 (фото, звіт ОБСЄ, мапа)

15 грудня 2019 р. збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок підступних обстрілів противником один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 14 грудня збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби загинув один з військовослужбовців Об’єднаних сил, ще два наших захисники отримали поранення.

Читати далі

Петро Порошенко привітав українців з річницею об’єднавчого собору Православної Церкви України (фото, відео)

Петро Порошенко наголосив, що ПЦУ – лише на початку великого шляху. Перешкоди для становлення єдиної Православної церкви в Україні чиняться і всередині держави, і зовні. Але цей спротив не зупинить процесу визнання ПЦУ світовим православ’ям, який продовжиться у наступному році – переконаний п’ятий Президент. «Церкву ми сприймаємо як духовний фундамент державності України. Без нашої церкви не може бути нашої держави. І в 2020-му році ще декілька церков визнають ПЦУ. І РПЦ, яка цьому перешкоджає, опиниться в ізоляції», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

Мінветеранів готове надати правову допомогу підозрюваним у вбивстві Шеремета

«З огляду на чутливість теми, суспільну значимість фігури самого Павла Шеремета, а також фігур підозрюваних, рівень доказової бази має бути абсолютно ПЕРЕКОНЛИВИМ. Для всіх. У разі, якщо виникатимуть найменші сумніви у адекватності звинувачень, репутаційні ризики держави будуть збільшені у рази», – заявила на своїй сторінці в Facebook Оксана Коляда, міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Читати далі

Лютые новости – 14.12.2019

Штирлицы хреновы. Съемочную группу Отдела агитации и пропаганды ФСБ РФ “канава “НТВ” не пустили в Украину. Они сразу сдались пограничникам (поверив байкам пропагандистов “Звизды”) и рассказали о том, кто они такие, откуда и назвали цель поездки. “Миротворец” будет вносить лубянских пропагандистов в черный список “без суда и следствия”.

Читати далі

Петро Порошенко відвідав «Епічні п’єси у виконанні автора» Леся Подерв’янського (фото, відео)

«Дякую, Лесь Подерв’янський, за настрій і чудовий виступ. Зараз така дійсність, що сприймати це без вашого гострого слова важко. А от тем для нових п’єс – кожного дня хоч відбавляй», – написав на своїй сторінці в Facebook Петро Порошенко.

Читати далі