Зради і перемоги тижня. 29 листопада – 5 грудня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 29 листопада – 5 грудня 2019 р. ЗРАДА У Києві обстріляли

Читати далі

Петро Порошенко відвідав поранених бійців у військовому шпиталі (фото, відео)

«Я хочу сказати, що ми з вами – одна команда, яка дуже любить Україну. Команда, яка має не політичні пріоритети, а державницькі. Для того, щоб нам державу захистити… Ми з вами – одної крові», – звернувся Петро Порошенко до військових.

Читати далі

Митрополит Епіфаній звернувся до українських воїнів та капеланів

Митрополит Епіфаній привітав Збройні сили України і всіх захисників держави з Днем ЗСУ, відзначивши важливість інституту капеланства в армії та необхідність з боку держави чіткого визначення їхньої ролі та надання соцзахисту капеланам.

Читати далі

Петро Порошенко привітав військовослужбовців ЗСУ, ветеранів, їхні родини з Днем Збройних сил (відео)

«Армія, військовослужбовці ЗСУ переживають непрості часи і потребують захисту нашого народу. Захисту від тилових пацюків, від псевдопацифістів, від п’ятої колони всередині нашої держави. Захисту у тому числі і від політичних репресій. Кіборги за злочини, які вони не робили, опинилися за ґратами. Але ми відстоїмо правду та не дамо знецінити їх подвиг. Кіборги, ми з вами! Попереду у нас дуже непростий тиждень. І я твердо переконаний, що Україна буде збережена. Ні капітуляції! З Днем Збройних сил!», – Петро Порошенко.

Читати далі

Порошенко дав поради Зеленському перед Нормандським самітом (фото)

Петро Порошенко є одним із засновників Нормандського формату і має досвід вкрай складних переговорів із російським президентом Путіним. У статті для «Української правди» «Не довіряти Путіну і не лишатись віч-на-віч. Поради Порошенка Зеленському на саміт у Парижі» п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» пише про ключові рекомендації щодо стратегії і тактики перед переговорами у Парижі.

Читати далі

Лютые новости – 05.12.2019

Где-то чистят оружие, а где-то полируют вилы. “Герус отримав $400 тисяч за поправку про імпорт електроенергії з РФ”, – депутат Ганна Скороход. Антикоррупционный суд обязал НАБУ и бойцов лейтенанта Баканова открыть дело на Геруса за продавленные им правки, позволившие импортировать электроэнергию из-за поребрика. В ближайшее время будем наблюдать, как Ляшко рвет задницу Геруса на британский флаг.

Читати далі