Кортить забути мову ворожнечі?

Я цілком готовий примирюватися та забувати «мову ворожнечі». За умови. ЗЕкоманда вибачиться перед Петром Порошенком, його командою і його прибічниками. За все. За «торгівлю на крові». За «тарифи високі, бо громадян обкрадають». За побрехеньки про «Роттердам+». За істерику через «свинарчуків». За брехню про Іловайськ, Дебальцеве та Мінський формат. За все. Нехай вибачаться і визнають, що вони обдурили 73% населення країни, бо жадали влади.

Читати далі

А тем временем шахтеры плачут…

Уголь дешевеет, зарплаты шахтеров, соответственно, скукоживаются. На сегодняшний день существующий price caps дает возможность закупать уголь по 1714 грн за тонну. Если снизить его на 20%, как предлагает Герус, цена угля снизится до 1400 грн за тонну. Интересно, пойдут ли шахтеры стучать касками под Кабмин? Бабушке Бене низкая цена на электроэнергию для ферросплавных заводиков, налогоплательщикам очередной доильный схематоз.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 25.08.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Пакт Молотова-Риббентропа: cалют прокремлевской дезинформации».

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю сайту «Сьогодні» та телеканалу «Україна» (фото, відео)

24 серпня незалежній українській державі виповнюється 28 років. Все частіше і гучніше звучать питання про те, куди ми рухаємося, коли закінчиться війна та чи є у України шанс стати дійсно заможною і успішною країною? Спеціально до Дня незалежності в рамках спільного проекту “Формула незалежності” сайт “Сьогодні” і телеканал “Україна” всі ці питання поставили колишнім українським президентам. Зокрема, п’ятий президент Петро Порошенко вважає, що папери Будапештського меморандуму не захистили Україну, а гарантувати безпеку, суверенітет і територіальну цілісність на сьогодні може лише членство в НАТО.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Куртом Волкером (фото)

Під час зустрічі наголошено на необхідності звільнення українських заручників Кремля, зокрема Романа Сущенка і Олега Сенцова та 24-х полонених українських моряків. Співрозмовники обговорили продовження тиску на Росію шляхом подальшого зміцнення санкцій, зокрема «азовського пакету».

Читати далі

В Україні вперше провели важливі випробування ракети-носія (фото, відео)

23 серпня, напередодні 28-ї річниці Незалежності нашої країни, вперше за часи її новітньої історії, були проведені вогневі випробування ступеня ракети-носія середнього класу «Циклон-4» в цілому, спроектований КБ «Південне» та виготовлений на Південмаші. Це заключні та найважливіші випробування перед першими льотними випробуваннями третього ступеня ракети-носія «Циклон-4» – саме він буде працювати безпосередньо у космосі та виводити супутники в цільову точку.

Читати далі

Наш Марш: Мирний дракон, який не спить (фото, відео)

Унікальна атмосфера Дня Незалежності. Хрещатик. Марш захисників України. Тисячі киян і гостей столиці прийшли подякувати нашим воїнам, ветеранам, добровольцям, волонтерам. Тим, хто вистояв і зберіг Країну. Нашу Незалежність. Відмова від параду – велика стратегічна помилка нової влади. Парад був потрібен військовим і цивільним. Ще рано вивішувати білий прапор і рядитися в білі тоги. Наш колір – синьо-жовтий.

Читати далі