Уявімо, що я – Ердоган. Що я подумаю?

Ви автократичний лідер, майже одноосібний тиран надзвичайно агресивної країни. Ви агресивна, непоступлива, надзвичайно підозріла самолюбива людина. І от до вас приїздить буквально клоун, про якого ви знаєте, що він казав зі сцени “Ердоган – вусатий таракан” і дзвонив до країни-агресора з проханням припинити стріляти. Давайте подумаємо. Які перспективи співпраці між такими лідерами країн? Про що може йти між ними спільна мова? Що у них взагалі спільного? Надзвичайні перспективи, я так думаю.

Читати далі

Три знакові ініціативи Зеленського

Поїздку Зеленського до Туреччини можна оцінити з двох позиції, емоційної та прагматичної. Емоційна – це шоу, яке нам і згодували, коли банальна репліка Ердогана, до того ж криво-косо перекладена з другого разу, подається як основна родзинка візиту. Але розумієте, на Зеленського не потрібно дивитися. Його потрібно слухати. Які там у нього браслети, якої м’якості піджак, у якій амплітуді смикаються руки-ноги – це взагалі не має значення. Важливе інше.

Читати далі

«Роттердам – дождливый город, часто в тучах горизонт…»

Следователи НАБУ в ходе расследования формулы ценообразования “Роттердам+” не смогли найти подтверждений того, что закупаемый по ней уголь действительно ввозился через Роттердам. Не переключайте канал, дальше в нашей программе: НАБУ установило, что голландский сыр не производится в Голландии! Патрули НАБУ расследуют массовую неуплату таможенного сбора украинцами, целующимися по-французски! НАБУ в замешательстве: немецкие овчарки не разговаривают по-немецки! Ваши версии в комментариях.

Читати далі

Культя лічності

Рабська кров свербить у них в жилах в районі шиї. У тому місці, де зазвичай чіпляють ошийник. Хочеться вождя, дуче, фюрера, батька народів і короля Людовика з будь-яким порядковим номером. За гримасами роликів, розмитим желе брифінгів, бульбашками заяв і практичним нулем конкретних дій ніяк не роздивитися особистості. Особистість поки встигла зробити лише крок від рояля і метушливо застібається. А культ особистості вже є. “Культя лічності”, використовуючи переважну мову фігуранта.

Читати далі

Не хочемо бути дорослими!

Дива не буде – тарифи ніхто відчутно не зменшить. Люди, які не платили за комуналку, сподіваючись, що «перерахують», одного дня відкриють для себе, що в них же БОРГИ! А по боргах доводиться платити.

Читати далі

Мы на пороге большого слива Украины

По нынешним договоренностям Путин обязался убраться из Украины и убрать за собой весь мусор. Путин выполнять не хотел и помог Зеленскому убрать Порошенко. Теперь пришел черед Зеленского платить. И он хочет сделать это быстро. Пока победа свежа. Пока власть у него, а оппоненты растеряны. Пока публика не поняла грандиозного обмана. “Робочі групи наразі напрацьовують документи для підписання на найвищому рівні” – Офис Президента. Готовьтесь к внутренним катаклизмам.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 09.08.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Ракеты, педофилия и англосаксонская тоталитарная кастовая система».

Читати далі

Независимость досталась нам даром

Вова, у тебя сказочная поддержка в народе, основанная ни на чем, на слепой вере. У тебя такой запас доверия и возможностей, что только позавидовать. Ты сейчас можешь почти всё, так какого буя ты всё еще в роли мальчика на корпоративе, который забыл выучить сценарий? Докажи продажным порохоботам, что они ошибались на твой счет. Войди в историю уникальным явлением прогресса. Вытащи Украину наверх, в цивилизацию. Вова, у тебя в руках молот Тора, а ты бьешь тапком мух. Прекрати это.

Читати далі