Самый недооценённый министр

Он стал самым неизвестным, немедийным министром в эпоху всеобщей чертовой этой медийности, он не лез в телевизор и фейсбук, отбивался от большинства интервью, терпел всё медиа-мочилово, наклонял голову и толкал дальше. Человек-глыба, человек с прекрасной памятью и чувством юмора, сделавший самую масштабную положительную реформу в истории всех реформ МОУ, человек-эпоха, оставшийся на посаде на эти три месяца, судя по всему, для того, чтобы нормально передать дела. Эпоха, брат. Эпоха крутого дядьки, который никогда не будет оценён по достоинству.

Читати далі

Возвращение пленных превратили в фарс

Прямо сейчас вы наблюдаете тупую, но эффективную, спецоперацию ФСБ по разводу президента Украины на дополнительные уступки. Обещанный Зеленскому обмен публично объявлен по всей стране полезными идиотами. Если он сорвётся, репутационные потери Зеленского будут огромными. В Кремле обмен остановили. Говорят, цена вопроса – ключевой свидетель по малайзийскому Боингу, которого дополнительно в последний момент потребовала выдать Россия. Президенту Украины сейчас приходится выбирать из двух зол меньшее: отменить обмен или похоронить суд по Боингу. А ведь достаточно было просто не обещать то, что от тебя не зависит.

Читати далі

«Українець повірить у Страшний суд, тільки коли янголи Божі прикладами вибьють йому двері»

Не самые воинственные люди отмечают, что в воздухе запахло натуральной гражданской войной, а не сказками из зомбоящика. Судя по всему, нам опять предстоит пройти над пропастью по конскому волосу – сохранить демократию, не допустить капитуляции, не потерять суверенитет и не скатиться в настоящую гражданку. Вообще лехко, блд.

Читати далі

Правда об Иловайске

Сейчас стирают нашу память. Усиленно трут ластиком. Аж до дыр. И всё реже россия упоминается как ГЛАВНАЯ виновница всего того горя, которое хлебнула Украина. Виноваты кто угодно, только не они. Но как бы не старались, мы всегда будем помнить, что именно россия несет полную ответственность за каждую каплю крови, пролитую нами. Только россия и больше никто… Вечная память всем, кто отдал свою жизнь, защищая Украину!

Читати далі

Дайте йому ще 100 днів!

Вимагати дати нові 100 днів – це як вимагати дати нову невинність. Якщо ви втратили її з обісцяним бомжем на вокзалі, бо він обіцяв вам завершити епоху бідності та брехні, то це ваші особисті проблеми. І цей сором залишиться з вами до кінця вашого життя, навіть якщо ви потім докорінно зміните своє мислення, світосприйняття і життєву позицію. А 100 днів даються один раз. І даються вони не для того, щоб за цей час зробити реформи. Це нереально. А для того, щоб новий керівник показав своє бачення і основні напрямки цих реформ. І новий керівник показав…

Читати далі

Не питай, по кому дзвонить Аваков. Він дзвонить по тобі

Арсен Борісич потрібен тому, що в найближчий час цей ошалєлий прінтер Верховної Ради почне дисципліновано, демократично, цілком законно і одноголосно приймати пакетно таке, що ми тут на вулиці почнемо охрінівати. І, можливо, вони будуть настільки охрінівшими, що ми тут на вулиці переборемо ненависть один до одного і почнемо виходити на вулицю разом, а не кожен окремо. І тоді винтити та саджати нас потрібно буде оптом, а не в роздріб. І швидко, щоб телеглядач не зрозумів, звідки дим. Отут Арсен Борісич і знагодиться. На цьому місці ціною будь-якого рейтингу потрібен чорт, який буде займатися тим, чим на цьому місці займаються чорти.

Читати далі

Диктатура настала вже вчора

Ніяка війна, ніяка анексія з окупацією не заважають бенефіціарам “нових ліц” поспішно готувати згвалтування Конституції та фактичне згортання демократії. Звичайно, як і властиво популістам, для населення це подаватиметься як велика перемога. А населенню не вперше перемагати власну державу та власні ж інтереси. Ми на порозі державного перевороту та узурпації влади купкою маніпуляторів, і тоді “закони 16 січня” стануть лише справою часу, з відповідними наслідками.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 16 – 29 серпня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 16 – 29 серпня 2019 р. ЗРАДА Повідомлено про підозру затриманим напередодні заступнику

Читати далі