Я расскажу вам о перемириях

Чем все закончилось в Новом терминале – напоминать, наверное, не надо. Сепары понемногу зашли в Новый терминал, а когда не смогли все равно взять его сверху – заминировали и взорвали колонны в подвале. Я думал, что мы этот урок выучили…

Читати далі

Хто винний у призначеннях?

За логікою хейтерів п’ятого президента Порошенка, гетьман Мазепа сам винний в тому, що його старшини перебігали до Петра І. І їм ще доведеться почути на адресу своїх обранців «Вони їх призначили – вони винні в їхніх рішеннях». Доведеться чути. Доведеться гризти лікті. Історія – свідок.

Читати далі

Tempora mutantur / Часи змінюються

Янукович міг восени 2013 спокійно чекати перевиборів і залишатися на посаді по-життєво, створивши сімейну феодальну династію. Але його 50%+ не спрацювали. Він думав, що насильство розжене Майдан, але спрацювали наші 5%. Путін міг гарантовано (до 90%) отримати Новоросію в 2014, але випали наші 10%. Не розумно оцінювати політичні рішення лише за аналогією з якимось історичними подіями і навіть за їхнім результатом. Може просто так карта піти, що і козирний туз не зіграє.

Читати далі

Епоха великої ганьби

Патрулі Нацгвардії виходять на вулиці захищати конституційний порядок!
Покликані забезпечувати охорону життя, прав, свобод і законних інтересів громадян і держави від злочинних та інших протиправних посягань! В Станиці Луганській сєпарські олєні перетинають лінію розмежування на український бік і кидаються на українського посадовця за Тризуб на значку і заявляють, що Станиця і Щастя “їхні”, вимагають “астанавіть сьйомку” 5 каналу.

Читати далі

У нас война, Вова, а не инцидент

Тебя обманули, Вова. Не было никакого хлебного перемирия. Каждый день были обстрелы. И практически каждый день были потери. И каждый день кто-то начинал ненавидеть тебя. Потому что это война, Вова. И это ты убиваешь наших людей. Тем, что убеждаешь их в том, что у нас перемирие. Потому что даешь противнику время наращивать силы. Понимаешь, Вова, люди действительно устали на фронте. Но они не хотят просто перестать стрелять. Они не хотят “закончить” войну. Они хотят победить в войне. И защитить Независимость Украины.

Читати далі