Відбулась прес-конференція, присвячена початку проекту «Дитляндія» (фото)

12 вересня відбулась прес-конференція, присвячена початку проекту «Дитляндія». Проект втілюється Громадською організацією «Гармонія» спільно з Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю, за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

В рамках проекту буде проведено інформаційну кампанію щодо створення умов для забезпечення рівних прав дітей, включно з дітьми з інвалідністю, подолання стереотипів та розбудови інклюзивної свідомості в Україні. Проект створить серію дитячих розважально-пізнавальних телепередач «Дитляндія», в якій діти будуть героями тематичних програм.

Під час проведення прес-конференції висвітлювалась важливість та актуальність наявності такого телевізійного продукту, який допоможе у формуванні інклюзивної свідомості та толерантності як у дітей так і у батьків, які будуть разом дивитися телепередачі.

Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю зазначила, що команда проекту зараз веде пошук активних, талановитих, неординарних дівчаток та хлопчиків від 10 до 16 років, які б могли поділитися своїми захопленнями, талантами чи вміннями та взяти участь у зйомках телепередач. Адже участь у такому проекті зможе допомогти повірити у себе самим учасникам, а тих хто поруч, навчить бачити в дитині її особистість та можливості, а не інвалідність.

Для того щоб взяти участь у проекті  потрібно заповнити анкету за посиланням.

Додаткову інформацію щодо проекту можна отримати написавши на електронну адресу Dytliandia@gmail.com або за телефоном (097) 502 46 28.

Джерело