Чи вступимо ми після цього в ЄС та НАТО? Ні! Але…

Mason Lemberg

Порошенко вніс у Верховну Раду проект змін до Конституції України, що закріплює стратегічний курс України на вступ в НАТО і ЄС.

Чи вступимо ми після цього в НАТО? – Ні!
Для цього потрібно зробити ще багато роботи, зокрема імплантувати лідерам країн НАТО яйця, щоб вони замість соплєжуйства нарешті змогли приймати важкі, відповідальні рішення, необхідні їхнім країнам і Європі в цілому.

Чи вступимо ми після цього в ЄС? – Ні!
Для цього нам самим ще треба дуже багато працювати. Ну і, зрештою, особисто я проти вступу в ЄС, але прийму рішення українців.

Але ці зміни до Конституції потрібні Україні та українцям, бо, може, вони й не скорочують наш шлях в ЄС і НАТО, але чітко вказують цей напрямок, унеможливлюючи повернення назад. І як тут не згадати, як в 2014 ху*ло та лавро вимагали відновити так звану “позаблоковість” і закріпити її в Конституції.
Це перше.

І друге.
Коли після Майдану обирали цей склад ВР, то всі вони, за виключенням лише одіозних ригів, кричали про те, що хочуть вступити в ЄС і НАТО. Обіцяли це своїм виборцям. Невиконання цих обіцянок – це черговий плювок в обличчя та глум над своїми виборцями, які в значно переважаючій більшості підтримують інтеграцію в ці структури.

Тому, немає жодних причин, які пояснять, чому той чи інший депутат не проголосував/не прийшов/карточка не спрацювала за такі зміни до Конституції. Що би вони не придумували: “колія заширока”, “дата окупації Криму не вказана”, “злачинні тарифи”, “нема пєнсій по 500 євро і заплат по 5000 євро”, “треба нашу Конституцію з народовладдям”.

Всі ці тупі відмазки свідчитимуть лише про одне – перед вами справжнісінька маріонетка Кремля.

 

Автор