Запорізька поліція шукає свідків, які мають відеозаписи ДТП 10.08.2018 на трасі Харків-Сімферополь (фото, відео)

З метою об’єктивного неупередженого розслідування та встановлення всіх обставин ДТП, яка сталася 10 серпня близько 14:30 на автошляху «Харків-Сімферополь» біля села Каменське, поліцейські звертаються до громадян із проханням, якщо ви маєте будь-які відеозаписи з приводу цієї події зверніться за телефонами (061) 239-24-70, 239-23-66, 239-23-72, «102», або в інший зручний для вас спосіб.

Анонімність гарантується.

Джерело

 

Запорізька поліція відкрила “гарячу лінію” для близьких потерпілих під час аварії на трасі Харків-Сімферополь

Слідчими встановлюються особи громадян, які загинули та отримали травми під час дорожньо-транспортної пригоди, що сталась сьогодні, 10 серпня, на автошляху «Харків-Сімферополь».

Працівники ГУНП в Запорізькій області виражає щирі співчуття родичам потерпілих громадян.

Головним управлінням Національної поліції в Запорізькій області організовано роботу «гарячої лінії», за якою родичі можуть зателефонувати та перевірити, чи є їхні близькі серед потерпілих – +38(061)239-21-02 або 050-341-41-00.

На даний час маємо інформацію про шістьох загиблих, з яких п’ятеро – це  діти. Також 12 осіб травмовано.

Джерело

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП на Запоріжжі, в якій загинуло шість людей

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює посилена  слідчо-оперативна група. На даний час наявна інформація про шість загиблих, з яких п‘ять – неповнолітні. Травмовано в результаті ДТП 12 осіб. Про це повідомив 10 серпня заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич.

За його словами, близько 14:30 на автошляху «Харків-Сімферополь» біля села Каменське сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися вантажний автомобіль «КамАЗ» та маршрутне таксі.

На місці працює посилена слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини події. Роботу групи на місці координує керівництво поліції Запоріжжя. Крім того, на місці аварії перебувають співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та медичні працівники.

Поліція з‘ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення.

Під час аварії в салоні мікроавтобуса перебувало близько 20 пасажирів.

«На даний час маємо інформацію про шістьох загиблих, з яких п’ятеро – це  діти. Також 12 осіб травмовано», –  зазначив Олександр Фацевич.

Він додав, що з водієм вантажівки проводяться першочергові слідчі дії. Найближчим часом відносно нього буде обрано міру запобіжного заходу.

Водночас Олександр Фацевич висловив співчуття родинам загиблих у ДТП людей.

«Висловлюю щирі співчуття рідним загиблих в цій жахливий аварії», –  сказав заступник глави Нацполіції.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років  з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Джерело

 

 

Фото © 061.ua – Сайт города Запорожья