«Газпром» уничтожит сотни километров труб из-за «Турецкого потока»

Когда впереди экономики начинает бежать политика или идеология, получается срала, мазала – не хватило глины. Всегда спрашивайте себя – зачем я делаю то или это, не горит ли у меня пукан и не заставляет ли делать странное.

Читати далі

На Донеччині СБУ виявила п’ять схованок зі зброєю та боєприпасами (фото)

Виявлено 2 схованки у Покровському районі, 2 схованки у Волноваському районі та 1 схованка в Тельманівському районі.

Читати далі

В Одесі СБУ викрила оператора телефонного зв’язку на співпраці з російськими спецслужбами (фото)

Через цей незаконний канал зв’язку бойовики «ЛНР» вільно спілкувалися між собою та російськими кураторами. Спецслужби РФ отримали контроль над персональними даними і телефонними розмовами українських громадян і організацій, які користувались «послугами» цього оператора.

Читати далі

“Громадські активісти” мають стати прикладом чесності, незаангажованості та прозорості

Чи 10 людей, які не можуть пояснити, звідки взяли нерухомість і бабло за час своєї “антикорупційної” “боротьби”, бояться звітувати?

Читати далі

СБУ заблокувала фейкову спробу популяризації так званої «Житомирської народної республіки»

СБУ у межах чинного законодавства вжила необхідні заходи для блокування Інтернет-спільноти фейкової «ЖНР» та припинення її інформаційного наповнення.

Читати далі

Столичний кінотеатр «Тампере» повернуто місту

Наприкінці 2013 року право власності на комплекс кінотеатру було зареєстровано за приватним товариством в обхід встановленої законодавством приватизаційної процедури для об’єктів культури.

Читати далі

Диалог, которого не было

– Ты понимаешь, куница облезлая, что сегодня именно я должен ему позвонить и первым поздравить, – прорычал Семён, раз за разом притрагиваясь к алым царапинам на щеке…

Читати далі

Зрада дорожча за горбушу

Долучайтесь до радості за армію і поширюйте відео, а бо ж шукайте, де ж воно знімалось та скільки людей з вулиці перевдягли та знімали як солдат, які в інтсаграм не показали такого обіду. Слава ЗСУ!

Читати далі

Президент України розпочав офіційний візит до Держави Катар (фото)

Заплановано підписання низки двосторонніх документів. Передбачається також участь Президента України у відкритті міжнародної агропромислової виставки «Qatar International Agricultural Exhibition-2018».

Читати далі

Вы думали, что затроллили Президента Мальдивами?

Приезд в Катериновку это была такая себе плюха, прямо по крысьей морде. Это было явно доминирующее положение со всех сторон. Над всеми. Над ордло, над мордором, над Путиным. Первые лица Украины заехали в украинское село. Украинская власть. Там, где еще пару недель назад была серая зона.

Читати далі

Россия и Путин. Вместе до гробовой доски

Прощайте, 86%, мы не будем скучать по вам. Привет, 96%, мы будем вспоминать вас всякий раз, когда кто-то будет требовать эмпатии к россиянам.

Читати далі

Я не верю в совпадения

Не верю, что эти события никак не связаны между собой. Не верю, что оба канала демонстрировали карты без Крыма к выборам Путина бесплатно. Так не бывает, чтоб все и сразу.

Читати далі

Горбуша в меню военнослужащих ВСУ!

Два года назад начата разработка реформы питания ВСУ. Реформа, направленная не только на сиюминутное улучшение качества питания, но еще и на фундаментальные изменения самой системы. Плюс – масштабный ремонт столовых.

Читати далі

Врятована принцеса

Галузь кіномистецтва, колись потужна і конкурентна, нині вочевидь розвивається і відтворюється. Галузь рятують. Як принцесу в мультику.

Читати далі