Петро Порошенко надав інтерв’ю німецькій Funke Mediengruppe

«Я абсолютно впевнений, що Україну приймуть у ЄС. І це буде питанням років, а не десятиліть. Жодна країна так не захоплюється Європою, як Україна», – сказав Президент.

Читати далі

Пережив ультиматумы Путина и Саакашвили, переживем и ультиматумы Ислямова

Я очень люблю, коли українською “висунув ультиматум”. Причем только одного с полным гульфиком ультиматумов из страны выбросишь — тут новый появляется и как давай высовывать. Была бы я президентом, так сразу бы, как только кто высунет, вывешивала из окна баннер “а то што?”.

Читати далі

Веселунам, які малюють Савченко в образі Рембо

Терористичний акт у вірменському парламенті 27 жовтня 1999 року. Загалом загинуло вісім людей. Лідер нападників вигукував, що уряд «смокче кров народу». Мирного врегулювання так і не сталося…

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 9 – 15 березня 2018 року

Цього разу із запізненням, вибачте, зрадатижня_перемогатижня Розглянемо події 9 – 15 березня 2018 рр. ЗРАДА Невідомі побили народного депутата Юрія

Читати далі

І про пріоритети

То може людям пороблено? Цікаво, а що буде з тими хто “поробив”, коли люди усвідомлять правду і усвідомлять, хто їм брехав, ставлячи країну на грань загибелі? Ви задумуєтесь про це, панове “журналісти”, маніпулюючи людьми на користь агресора?

Читати далі

Не забывайте помогать волонтерам и нашим защитникам!

Наше общество больно неблагодарностью. Свое право греть задницу в диване мы считаем священным, а поступки тех, кто пошел воевать, кто снабжал и восстанавливал армию, мы воспринимаем в порядке вещей. Перечислю волонтерам кусочек денюжки.

Читати далі

СБУ примусово повернула до РФ пропагандистку ТВ «Россия-24» Наталію Гончарову

Провокаційні відеоматеріали росіянки у викривленому вигляді подавали ситуацію в нашій державі, дезінформували світову спільноту та наносили шкоду міжнародному іміджу України.

Читати далі

18-20 березня Президент України здійснить візити до Кувейта та Катара

Програмою перебування передбачені переговори Глави Української держави з найвищим політичним керівництвом Кувейту та Катару. Передбачається також участь Президента України у відкритті міжнародної агропромислової виставки «Qatar International Agricultural Exhibition-2018».

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Туреччини

«Крим – це Україна. І ми розраховуємо на традиційну підтримку з боку Туреччини», – заявив Петро Порошенко.

Читати далі

Полёты во сне или Один день с человеком в дорогом свитере (окончание)

Министр обороны, начальник Генерального штаба, секретарь СНБО, губернатор – все с ним. Здесь. В зоне поражения российских минометов. И пока Президент не закончит общение, он никуда не уедет, а, значит, и они не сдвинутся с места. Вам страшно?

Читати далі

Дайте нам казку!

Правда проста і банальна. Існують лише ті казки, які люди створюють самі – своїми руками. Все інше – ілюзія та вибрукувана благими намірами дорога до пекла. Дорога, плата за вхід на яку – людська кров.

Читати далі

Полёты во сне или Один день с человеком в дорогом свитере

– В общем, после того, как Мартина забанили, теперь порохоботы в зону АТО, к примеру, будут летать на самолете. Утром в энцать часов и примерно столько же минут тебе нужно быть в аэропорту. Там будет стоять аэроплан Porohobot Флай-148 по маршруту «Киев-АТО», он тебя отвезёт тудой и вернёт обратно. Не перепутай… На Шарм-эль-Шейх даже не косись…

Читати далі