Марина Порошенко та творці анімаційної стрічки запросили 350 дітей переглянути мультфільм «Викрадена принцеса»

Анімаційний мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» – перший повнометражний український анімаційний фільм, який найближчим часом вийде у прокат більш ніж у 40-ка країнах світу.

Читати далі

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Послами Великої сімки (G7) (фото, відео)

Президент України закликав країни G7 засудити та не визнавати російські вибори в окупованому Криму.

Читати далі

Диалог, которого не было

– Тут из британского посольства несколько раз звонили, Владимир Владимирович.
– Скажи им, что я уехал… Улетел на Луну. Короче, помнишь хохму «прачечная-хреначечная», вот и включи дурака, типа не туда попали.

Читати далі

Прописка как наследие совка

Коррупция появляется не там, где есть коррупционеры, а там, где на поверхности лежит схема коррупционного заработка, в котором участники схемы вынуждены носить деньги решающим участникам для того, чтобы их вопрос реализовался согласно их желанию.

Читати далі

Небезпека популізму

Політики словоблудно почали змагатися в ґаслах, як за “10 кроків врятувати Україну”. І скотяться до “зємля крєстьянам, фабрікі рабочім, мір народам”. Немає таких 10 кроків, і 100 немає.

Читати далі

Главная победа российской пропаганды

Когда великой непобедимой скрепостании в вашем мире ничего не делается, и всё ей нипочём, а у нас что бы ни произошло, так сразу Жоооопаааа, то это означает, что у вас в голове Раша Тудэй пустила корни.

Читати далі

Ветерани зігнали ряджених

Серед затриманих 117 учасників протесту реальними учасниками АТО (а не дядьками в мультикамі) виявилися 11 осіб. Всього. Все решта – ряджені. Жодних підтверджень про їхню участь в АТО надати ці люди не можуть. Ніяких.

Читати далі

Про цивілізовані акції протесту в день виборів в країні-вбивці

Гасло повинно бути одне: «Ви йдете голосувати за вбивцю». Ви принесете користь власній державі та допоможете її об’єднанню в боротьбі за незалежність, проти зовнішнього агресора. Вашу акцію точно НЕ покаже російське ТВ.

Читати далі

“Сатана” Москву не захистить

Москва тихою сапою почала утилізацію ракет, які були колись страхопудалом для всього демократичного світу – ракету Р-36М “Воєвода”, або за класифікацією НАТО – “Сатана”.

Читати далі

Об актуальном внешкольном образовании

Если не делать это сейчас, мы получим очередное поколение ненужных людей, которые умеют только ныть, мутить и голосовать за популистов и против барыг.

Читати далі

Новости дня. 12 марта 2018 года

Отравление бывшего российского разведчика Сергея Скрыпаля и его дочки. То, что ноги покушения почти наверняка растут из России, – было понятно сразу.

Читати далі

Синдром “Гаді”

“Наша Надія” п’ятами накивала… Накивала тому, що її тільки хотіли допитати у справі Рубана. Ну так, звісно, винувата сама “Наша Надія”. А ви не винуваті? Ну ті, хто розказував, що “Наша Надія” проти путіна, а якщо ти проти неї, то ти за путіна?

Читати далі