Петро Порошенко дав інтерв’ю українським телеканалам (фото, повне відео)

«Я є дуже оптимістичним щодо захисту інтересів України і щодо ефективної і скоординованої позиції щодо будівництва «Північного потоку-2», – резюмував Глава держави.

Читати далі

Мінкульт розширив перелік осіб, що створюють загрозу нацбезпеці України

До Переліку внесено Олександра Баширова, Олександра Буйнова, Ларису Доліну, Олексія Долматова (репер Guf), Олександра Мінькова (Маршала), Алісу Фрейндліх і Вікторію Циганову.

Читати далі

У Києві обговорили можливість перейменування Дніпропетровської області на Січеславську

Дотепер в Україні не перейменовані дві області – Дніпропетровська і Кіровоградська, і для їх перейменування потрібно вносити зміни до Конституції, оскільки назви областей перераховані в ній.

Читати далі

Історія про дівчину, яка з 17-ти років командує нацгвардійцями (відео)

Старший сержант Ольга Раєнко – командир навчальної групи курсантів. Вона перша дівчина в історії Національної академії Національної гвардії, яка обійняла таку посаду.

Читати далі

Заняття з йоги замість традиційного концерту: в ДСНС декомунізували 8 березня (фото)

Найтепліші відгуки лунали від дівчат, які цього дня чи не вперше за довгі роки отримали насправді жіночий день. Чудове починання, яке має високі шанси стати гарною традицією, яка б доля не спідкала свято «8 березня» у майбутньому.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з жінками, які брали або беруть участь у відсічі агресії на Сході нашої держави (фото)

«Саме завдяки таким жінкам ми точно отримаємо перемогу над ворогом. Я дуже дякую вам за ваше служіння. Слава українським жінкам і слава Україні», – сказав Президент.

Читати далі

СБУ блокувала розкрадання сировини з нафтопроводів у кількох областях України (фото)

Група зловмисників з різних регіонів України протягом кількох місяців робили так звані «врізи» у нафтопроводи на території кількох областей, перекачували сировину в автоцистерни та реалізовували для переробки.

Читати далі

СБУ ліквідувала розгалужену мережу збуту зброї та боєприпасів (фото)

Зловмисник реалізовував вогнепальну зброю заводського виготовлення, займався реставрацією та переробляв травматичну зброю на бойову для подальшого перепродажу.

Читати далі

Повідомлено про підозру колишньому головному лікарю лікувально-профілактичного комплексу «Феофанія»

Колишній головний лікар незаконно передала у приватну власність майно та земельну ділянку дитячого оздоровчого табору «Ясний» вартістю понад 33 млн грн.

Читати далі

ГПУ оголошено підозру особам винним у обстрілах будинків мирного населення та цивільної інфраструктури (фото)

Вказані особи за змовою з керівниками терористичної організації «ДНР» здійснювали збройний опір силам АТО, а також віддавали накази про проведення артилерійських обстрілів об’єктів цивільної інфраструктури та помешкань мирного населення.

Читати далі

ГПУ здійснює розслідування ухилення від сплати податків фізичною особою на суму близько 6,3 млн грн

Разом з тим, за місцем проживання особи слідчими виявлено та вилучено вироби та сировину з бурштину, загальною вагою близько 300 кілограмів, а також вогнепальну зброю та набої до неї.

Читати далі

Чему бы грабли не учили, а сердце верит в чудеса

Цей метод інформаційної окупації називається “підміна моральних авторитетів. Ви можете глузувати з одних і давати шанс іншим, але справу зроблено – ними забитий ефір, ними відтискають в тінь тих, хто робить реальну справу і несе реальну відповідальність.

Читати далі

Кортежная истерика, или Купите себе мозги

Единственная задача охраны первых лиц государства – сохранение жизни охраняемого лица! А главная задача тех, кто задумал неладное – любой ценой остановить кортеж. Весь, целиком!

Читати далі

АТО заканчивается, ООС начинается

Очень хотелось бы верить, что закон о коллаборационизме примут в ближайшее время и упростят закрытие всех мураевых и прочей шушвали, работающих на врага и всячески призывающих улыбаться агрессору.

Читати далі