Уряд покращив продовольче забезпечення військовослужбовців Нацгвардії

Таким чином Кабмін виправив диспропорцію у продовольчому забезпеченні військовослужбовців Нацгвардії по відношенню до військовослужбовців ЗСУ та поліцейських.

Читати далі

«Вы ведь нас больше не бросите? Скажите ему, не надо нас бросать»

Вы можете представить, вот как отправить ребенка в школу пешком, за 7 километров, каждый день, вдоль минного поля? Понимаете? Нет, вы не понимаете… и это хорошо. Военные и гибли за то, чтобы вы такого не понимали.

Читати далі

Правопорядок у столиці забезпечуватимуть посилені наряди поліцейських і гвардійців (фото, відео)

Додаткові посилені наряди заступають на службу з метою протидії злочинності та недопущення спроб дестабілізації оперативної обстановки.

Читати далі

Терміни поетапного вимкнення аналогового телерадіомовлення в Україні змінено

Остаточне вимкнення аналогового сигналу в Україні має відбутися у квітні – травні 2019 року. План має бути обов’язково затверджений урядом.

Читати далі

СБУ попереджає про кримінальну відповідальність за участь в організації незаконних виборів президента РФ в Криму

СБУ закликає всіх громадян України, які проживають у тимчасово анексованому Криму, утриматися від участі у незаконних виборах президента РФ.

Читати далі

ГПУ проводить близько 15 обшуків приміщень ТОВ “Нова пошта” в кількох містах

Усі слідчі дії відбуваються слідчими без залучення спецпідрозділів, в рамках закону. Після надання інформації слідчими буде повідомлено про деталі кримінального провадження.

Читати далі

ГПУ завершила досудове розслідування за підозрою колишнього Генерального консула Грузії в м. Одеса

Незаконно відшкодовані 3 млн грн ПДВ зараховувались на його особистий рахунок та в подальшому гроші були зняті ним готівкою в банківських терміналах м. Одеси та м. Києва на власні цілі.

Читати далі

Президент на початку квітня планує відвідати Німеччину для координації подальших дій

Президент зауважив, що координація дій спрямована на забезпечення ухвалення рішення Ради безпеки ООН про миротворців, які мають прийти на українську землю.

Читати далі

Національний банк презентував Стратегію Національного банку України

Стратегія Національного банку – дорожня карта, якою регулятор буде керуватися найближчі роки для досягнення визначених семи цілей.

Читати далі

НБУ презентував новий бренд та бета-версію нового сайта регулятора

Створення нового веб-сайта Національного банку відбувається за фінансової підтримки від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читати далі

Нова система харчування набирає обертів у підрозділах ВМС ЗС України (відео)

В Одесі вже 4 військові частини можуть потішитися різноманіттям страв. Одна з них – окремий полк зв’язку ВМС ЗС України.

Читати далі

Юлия Владимировна – образец рачительной хозяйки

Нам всем следует поучиться у нее так вести свои дела, чтобы с годового дохода в 70 тыс гривен выкраивать по 700 тыс долларов трамповским лоббистам.

Читати далі

Президент відвідав з робочим візитом Луганську та Донецьку області (фото, відео)

«Крим, як і Донбас, був, є й буде українським. Це так само очевидно, які той факт, що Земля кругла і обертається навколо Сонця», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі

Ви можете собі уявити інтерв’ю Бен Ладена на CNN?

Що треба робити з людиною, яка й сама не дуже приховує, що планувала теракти? Правильно! Запросити її на всі телеканали нехай розкаже дурням і інфантилам, як влаштовувати теракти! Це ж так весело, прикольно… чи не так?

Читати далі

У Головному військовому клінічному госпіталі нагородили жінок-волонтерок (фото)

Відповідно до наказу Міністра оборони Степана Полторака понад 40 представниць волонтерського руху, які прибули із усіх куточків країни, було нагороджено відомчими нагородами, відзнаками та грамотами.

Читати далі

Розбудова табірного містечка на полігоні Широкий лан триває попри негоду та «циклони» в соцмережах (фото, відео)

Жодних проблем із фінансуванням та іншими моментами, які залежать від Міністерства оборони України, на цьому будівництві не виникало.

Читати далі